THIS IS IT!

Quote of the Day

BASIC INFO

Mua jännittää ihan kamalasti, että miten esittelisin itseni. Pistänkö vain listan faktoja vai keksinkö jonkin hienon tarinan kuinka tää on meant to be? Onks tää se teksti minkä kaikki tulee lukemaan ja päättää olenko kiinnostava vai en, #paniikki.

Here we go, Sarah 21, opiskelen Tallinnan teknillisessä yliopistossa BA-tutkintoa, jossa on kolmas vuosi alkamassa. Asun Helsingissä ja Tallinnassa samanaikaisesti. Olen puoliksi espanjalainen ja puoliksi suomalainen, AY CARAMBA.  Blogi tulee olemaan ulkonäköpainoitteinen, mutta tiededokumentit sekä nippelitieto ovat lähellä sydäntä.

IMG_8681

 

Mitä blogi tulee sisältämään

Kuten mainitsin, blogi tulee olemaan ulkonäköpainoitteinen; meikki-, hius- ja kynsipostauksia, DIY-juttuja, motivaatiopostauksia sekä otteita omasta elämästä. Saatan myös sortua päiväkirjamaisiin postauksiin, saa nähdä. Oman tien löytäminen voi viedä hetken, mutta jostain pitää aloittaa, eikö? (:

 

Huikeeta jos jaksoit lukea tänne asti! Uudet jutut on aina jännittäviä ja itse ainakin saan niistä älyttömästi energiaa, oli sitten oma juttu kyseessä tai toisen.

Saraphina

 

>>>

Hi everyone!

I’m so nervous on how I should introduce myself. Should I just list facts or create a story on how I’m meant to do this? Is this the text that I will be judged by if I’m interesting or not, #panic.

Here we go, Sarah 21, studying BA at Tallinn University of Technology, starting my third year. I live in Helsinki and Tallinn simultaneously, half Spanish and half Finnish, AY CARAMBA. Even though this blog will mainly concentrate on appearance, science documents and trivia are still close to my heart.

Thank you so much for taking your time to read this! New things are always exciting and give a tremendous amount of energy, no matter if it’s about me or someone else.

Saraphina

 

You may also like

2 comments

  1. OIII! Oli kyllä niin ihkua löytää tälläinen blogi ja bloggaaja! Mutta voih! Olisipa bloginkin puolella tiededokumentteja. Jos ei muuta niin ihan jotain kevyttä… kuten Einstein-Rosenin siltoja ja kvanttitunnelointia… oki plz? ^_^

    Köh… tai sitten… ei… :(

    1. Oho, tämä mennyt ohi ( häpeäapina) Haha, ihanaa! Valitettavasti tiede ei ole muulla tavoin esillä täällä kuin vain kosmetiikkaan liittyen ja sekin on vain pintaraapaisua, hih. Mutta, toivottavasti löytyy välillä aiheita jotka saavat edes vähäsen pohdiskelemaan (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *