Back in Business

Yoga girl

 

Tiedättekö kun välillä on niin paljon asioita mitä pitäisi tehdä ja sen sijaan, että aloittaisit niiden tekemisen ja suorittaisit ne loppuun, lamaannut ja päätät olla tekemättä mitään? Tein juuri niin, lamaannuin. Tosin olen viimeisen parin viikon aikana saanut paljon asioita hoidettua, mutta mikä siinä prosessissa kärsi oli tämä, kirjoittaminen. Ja en enää ikinä halua pitää näin pitkää taukoa kirjoittamisesta.

Mietin tänään aamulla miksi olen jonkin aikaa ollut niin laimea ja tajusin, että se johtui siitä, että en tehnyt sitä mitä todella halusin. Keksin tekosyitä, että minulla ei ole aikaa ja sen sijaan, että olisin kirjoittanut ja saanut hyvän mielen katsoin mieluummin yhden ohjelman, ja toisen ja kolmannen.

 

yogi - saraphina.fi

Joten tässä olen, läksyt seuraavana listassa, iltamenot peruutettuna ja oma hyvinvointi etusijalla. Juuri niin kuin sen pitääkin mennä. Elämästä nauttii enemmän kun tekee niitä asioita joista todella pitää vaikka se tarkoittaisikin maratonien luopumisesta. En puhu juoksumaratonista. (Häpeäapina)

 

sarah joogailee

Käykö teille usein niin, että ”lamaannutte” jos lista menee liian pitkäksi? Miten pääsette siitä pois? Mielelläni otan vinkkejä vastaan tulevaisuutta varten (:

Ihanaa päivää!

 

>>>

Do you know when sometimes there’re so many things to do that instead of starting and completing you do absolutely nothing, like you are paralyzed? Well, that’s what I did, I paralyzed. During the past few weeks I’ve done a lot regarding every other topic besides this, writing. And this is the longest break I ever want to have from writing.

I was thinking this morning for different reasons why I’ve been so neutral towards everything, neither excited nor sad. And then it hit me; I wasn’t doing what I love to do. I had created these false excuses that I don’t have time, school comes first and then I would be on my computer the whole day and watch TV-shows. I should have traded those 2 hours of watching a show to doing what I love and be a lot happier.

So here I am, homework next on the list, evening plans cancelled and my own well being as number one. Just like it’s supposed to go. You get so much more out of life when you are doing what you love to do even though it means giving up a few marathons every now end then. And no I’m not talking about running a marathon, if you know what I mean. (Monkey of shame emoji)

Does this happen to you? If so, do you have any tips or tricks on how to snap out of it?

 

Love ya!!

You may also like

2 comments

  1. Yay!! Postaus!! <3 Sormi meinasi jo rakkoilla vallan kauhiasta refreshin painelusta :(

    Noista lista-lamaannuksista on helppo päästä pois… kun ei ole listoja alkuunkaan :D

    1. Apua, anteeksi! Pieni breikki oli tarpeen, mutta nyt täysillä eteenpäin!

      Haha, hyvä vinkki. Minulle vain vaikea toteuttaa :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *