Stockholm beauty haul #2

Stockholm beauty haul #2

 

Jos tässä maailmassa on jotain mistä todella tykkään, niin meikkien ja kauneusjuttujen ostamisesta ja kokeilemisesta. Tein ensimmäisen Tukholman “Beauty Haul” postauksen vuoden alussa, ja nyt on aika tehdä toinen. Olin kuukauden vaihteessa Tukholmassa työasioilla, mutta fiksuna tyttönä aikataulutin reissuni niin, että ehdin myös ostoksille – toisin sanoen – Sephoraan.

Minulla oli mielessä mm. Kat von D:n meikkivoide, mikä jäi viime kerralla ostamatta sekä muutama muu tuote. Täytyy kyllä sanoa, että ensimmäistä kertaa ikinä Tukholman Sephoran valikoima vaikutti hieman pieneltä. Tästä huolimatta keksin kyllä keinon vinguttaa korttia, haha.

Päädyin lentokentällä tax free-kauppaan, mikä ei ole ikinä tapaistani. Olin jo jonkin aikaa ajatellut, että haluaisin oman tuoksun mitä monella ei olisi. Näin kellon ollessa tsiljoona ja koneen lähtöön vielä muutama tunti aikaa, menin tuoksuttelemaan eri hajuvesiä ja päädyin Guerlainin Shalimar parfyymiin. Uskon, että tätä ei monelta ainakaan Suomessa löydy, sillä tuoksu on melko erikoinen.

Osaa näistä tuotteista olenkin ehtinyt kokeilemaan, esimerkiksi Kat von D:n meikkivoide on yksi peittävimmistä mitä olen ikinä kokeillut sekä saman linjan nestemäinen huulipuna, ja vielä matta – paras ikinä. benefitin Hoola bronseri on ollut jokapäiväisessä käytössä ja se onkin tämän hetken suosikki.

Paljon puhuttu Too Faced Better Than Sex -ripsari onkin mielenkiintoinen ja siitä on tulossa vertailupostaus. (; Olen tässä myös miettinyt, että näitä Haul-postauksia olisi kiva tehdä muulloinkin kuin vain ulkomailla käydessä. Ehkäpä “kuukauden uutuudet” voisi olla ihan käypä juttu. Mitäs mieltä olette? Kommentoikaa ja kertokaa idiksenne! xx

 

Sephorasta mukaan tuli:

benefit HOOLA bronseri

Too Faced better than sex ripsari

Too Faced Born This Way meikkivoide

Sleek MakeUp Precious metals Highlighting palette -korostupaletti

Kat von D Lock-it meikkivoide

Kat von D Everlasting nestemäinen huulipuna sävy Double Dare

Sephoran mattahuulipuna sävyssä 19

 

Nyt alan valmistautumaan iltaa varten. Ihanaa iltaa xx

Stockholm beauty haul #2

Stockholm beauty haul #2

Stockholm beauty haul #2

Stockholm beauty haul #2

Stockholm beauty haul #2

If there’s something that I love, it’s shopping makeup and beauty stuff. I did the first Stockholm beauty haul earlier this year and now it’s time for another. I went to Stockholm for business meetings but as a smart girl I schedule a few hours for shopping – A.K.A – Sephora. 

I had a few products in mind before going to Sephora, such as the Kat von D Lock-it foundation which I didn’t get the chance to be the last time. Now that I have I can say that it’s one of the most full coverage foundations that I’ve tried. Like YAZZ! Also Kat’s Everlasting liquid Lipstick is ridiculously good. Though, without revealing too much there was a few misses, I’ll talk about those items later. One of the products you’ll soon see in a post where I compare it to another. Exciting! 

By the way, I’ve been thinking that I should start doing haul posts more often and not just when I travel. For example something along the line of “monthly newbies” would be fun to do. What do you think? Write a comment and tell me how ya feel about this! 

Here’s the list of products I got:

benefit HOOLA bronzer

Too Faced better than sex mascara

Too Faced Born This Way foundation

Sleek MakeUp Precious metals Highlighting palette 

Kat von D Lock-it foundation

Kat von D Everlasting liquid Lipstick shade Double Dare

Sephora matte lipstick in shade

 

I ended up buying Guerlain’s Shalimar perfume from the airports tax free store. I had been looking for a scent that not everyone has for a while and Shalimar was the perfect fit. 

Now I’m off to shower and then it’s makeup time! xx

You may also like

6 comments

  1. Eikö! Siis mä oon nyt täysin hurahtanut Kat von D:n meikkilinjaan, haluisin koko höskän itselleni! :D Matkustan myöhemmin tänä vuonna Barcelonaan ja niitten Sephora on kuulemma täysin eri luokkaa..

   Kivaa! Käyn heti lukemassa kun oot tehny <3

  1. Siis nyt täytyy sanoa – et arvaakkaan kuinka paljon sun kommentti merkitsee mulle. Oon niin kovasti koittanut opetella ottamaan kivoja kuvia ja sun kommentti piristi tätä päivää aivan älyttömästi. Kiitos!! Ja siis hei, jos joku ei mee hulluks Sephorassa niin en tiedä mikä! XD

 1. Shalimar on kyllä minulle tuttu vuosia sitten, mutta onkohan tämä nyt sitten jotenkin uusittu? Muistin heti sen tuoksun ja samanlaisuuden mikä tuli esille, kun ensi kertaa tätä uutta Guerlainen Intense tuoksu tuoksuttelin:) Mielettömän hyvä!
  Ihania kuvia sinulla:)

  1. Juu, Shalimarin ostettuani tutkistelin hieman, mitä brändille kuuluu. Guerlainen instassa sekä sivuilla ainakin tuli vahvasti esille juuri mainitsemasi uutuus. Tiedä sitten miten tämä menee! :) Kiitos paljon! Todella kiva kuulla xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *