Breakfast at The Cock

The Cock - saraphina

Olin viime viikolla hyvän ystäväni kanssa The Cockissa aamupalalla kokeilemassa heidän menun uusinta lisäystä. Täytyy sanoa, että heti paikanpäälle päästyäni ei ollenkaan harmittanut, että herätyskello soi tunnin aikaisemmin kuin yleensä. Henkilökunta oli pirteänä vastaanottamassa, vaikka klo oli 7.35. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kävin The Cockissa ja olin edellisenä iltana stalkannu netin läpi saadakseni mahdollisimman paljon tietoa tästä paikasta. Muistutan tähän väliin, että muutin hetki sitten takaisin Suomeen, joten täytyy hieman kiriä, jotta pysyn perässä uusimmista paikoista, haha.

>>>

I visited a rather new restaurant last week with my friend. We heard that The Cock was having a smoothie bowl party early in the morning, so instead of going straight to work we went to try The Cock ‘s newest addition to their menu! I have to say that the second when I walked in to the restaurant, the fact that I woke up 1 hour earlier than usually didn’t bother me at all. The members of the staff politely and quite cheerfully welcomed everyone even though it was only 7.35 pm. This was my first time visiting The Cock and I spent the night before investigating the whole internet for information about the place. A small reminder that I just moved back to Finland so there’s a lot of catching up to do, haha.

The Cock - Saraphina

Smoothiekulhot ovat viimeisen vuoden ajan olleet kovassa nousussa ja ne ovat myös tulleet osaksi ruokavaliotani. Kyseinen päivä oli Cockin ns. kokeilupäivä smoothiekulhoille ja arvaamattakin ihastuin kumpaakin makuvaihtoehtoon heti. Makuvaihtoehtoja löytyy kahta erilaista, Acai sekä Matcha. Acaissa on jogurttia, vadelmia, mustaherukkaa, mansikoita, banaania, mysliä sekä koristeena mm. kookosta sekä siitepölyä. Matchassa on jogurttia, avokadoa, kiiviä, kookosmaitoa, mylsiä sekä mm siitepölyä.

>>>

Smoothie bowls have become a constant in many of our kitchens for the past year. The day in question was actually Cocks test day for the smoothie bowls and probably doesn’t come as an surprise that I love both of the flavours offered. The on that I had was called Acai and contained blackcurrant, raspberries, strawberries, banana, muesli and yogurt. The one that my friend took was called Matcha and contained yogurt, avocado, coconut milk, kiwi, muesli and pollen.  

The Cock - Saraphina

The cock - saraphina

Valitsin itselleni Acain ja ystäväni valitsi matchan, ja tietenkin maistoimme lusikalliset toistemme annoksista! (; Annokset tehtiin valmiiksi ja tuotiin pöytään mikä antoi meille mahdollisuuden vaihtaa viimeisimmät kuulumiset ennen hiljaisuutta. Tiedätteko sen hiljaisuuden mikä iskee heti kun ruoka tulee nenän eteen ja on niin kova kiire syödä, että on ihme jos päästää suustaan kokonaisen lauseen. Haha, jep. Aika hurahti aivan liian nopeasti ja päädyin juoksemaan töihin joka onneksi sijatsee nurkan takana, hah. Oli kuitenkin ihanaa syödä aamupala hyvässä seurassa ja ihanassa ympäristössä ja etenkin iloisten ihmisten ympäröimänä. Ainiin! Hämmenyin kassalla täysin kun kuulin laskun summan. Aamupalastani veloitettiin vain juomani, eli smoothie bowl oli ilmainen. Tämä vain siksi, että he kokeilivat uusinta tulokasta ensimmäistä päivää. Asia on päätetty, tämä paikka on ihana ja tykkään heidän fiiliksestä.

>>>

Of course I tried a spoonful of the Matcha smoothie bowl and loved it’s creamy texture. The smoothie bowls were served to the tables so we had time to quickly catch up with my friend before the silence. You know the silence when everyones too busy eating and so hungry that it’s a miracle if you manage to say an entire sentence? haha, yup.

The time passed way too quickly and I had to run to work that luckily is located right around the corner. But it was lovely to eat breakfast in good company, in a lovely place and surrounded by people who are genuinely happy. Oh, I almost forgot! I was so confused when I went to pay for the breakfast and the cashier told me that I only had to pay for my juice because the smoothie bowl was free of charge. The reason was because it was Cockes first day testing out the smoothie bowls. Can you imagine? I guess it’s decided, I really liked this place and the vibe.

The Cock - Saraphina

You may also like

6 comments

 1. Mylsi on kyllä herkkua ;)

  Köhm… onko tuossa matchassa matchaa ollenkaan? siis sitä hienoa Japanilaista vihreää teetä jonka heleät maut kutkuttavat kurkkua kuin jalokivien lailla kiiltelevä aamukaste ja sen raikastama metsäilma Fuji-vuoren juurella keskikesällä. Oih, jos voisin mä Matchaa juoda päivin öin, sen tekisin. Vaan kun hinta on pilvissä lailla satelliitin, vain unelmissani tuo kuninkaiden tee on… :(

  1. Menussa on melko lyhyesti listattu käytetyt ainekset, joten en uskalla antaa kiveen lyötyä vastausta. Makunystyröideni mukaan smoothiekulhossa oli kyllä matchaa, mutta se oli enemmänkin vivahteena kuin dominoivana makuna. Kysyn heiltä ja palaan asiaan! :)

   Matcha on kyllä nannaa, mutta kuten sanoit myös tyyristä :/ ps. ihuna runo xo

   1. Hienoa, hienoa! Matchan makua kun edes vienoa on!

    Kukko vaikuttaa varsin hassuihkulta paikalta, pitänee muistaa kun sielläpäin painaa taivalta. Blogeista monista siitä on saanutkin lukea ja monet antavatkin kukolle paljon tukea. Harmi vain kun paikat tuollaiset on päässä kilometrin jos toisenkin, ei hevolla kerkiäisi edes brunssille iltaisin… :(

    Toki oma vikahan tämäkin on kun paikallinenkin ravintolaskene varsin tuntematon… :/

    1. Näinpä! Hihi, Kukko on varsin hassuihku paikka, joten suosittelen käymään ainakin kerran :) Muista välillä ottaa rennomminkin xx

  2. Sain supernopean vastauksen The Cockin Villeltä, ja kuten nimi sanookin, smootiekulhossa on myös matchaa <3 jeij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *