Breakfast road trip Ξ Tallinn

breakfast road trip // Nop Tallinn // Saraphina.fi

 

It’s breakfast time! And I’m not taking no for an answer if you are reading this at 11Pm, it’s always the right time to eat breakfast. So, I figured that I would start my Tallinn breakfast tips with my favourite one, NOP. I’ll do one or two every time I go to Tallinn. Oh, and if you didn’t know, I lived in Tallinn for three years so trust me when I say that this place is really good.

NOP is one of my favourite places for so many reasons. Mainly because they use fresh and organic ingredients and they have a vast selection of smoothies, salads, main courses and of course many many breakfast options.  A big plus also comes from the option of eating breakfast at any time. As you may have already noticed, this is something I really appreciate. Also NOP is the kind of place you could call a hipster heaven. You’ll see many dogs. I actually saw one that was sitting on a chair. I had a moment with this humanly dog. It was a bit weird but we bot played it cool.

The service is usually really kind and the cafeteria is ready to make small changes for your order if you ask. The portions are really big so be careful when ordering. I know it can be hard to choose from all the delicious options. The cafeteria is quite popular so be prepared to wait for a few minutes in case you are in a hurry. NOP also has a small shop where you can buy organic vegetables and other delicious healthy snacks. I really hope that we’d have something like this in Finland. What a wonderful concept!

Breakfast 2€-9€ on weekends 9am – 9pm, NOP Köleri Street 1 Tallinn.

 


 

 

Se olisi taas Tallinna reissu takana ja muutama kuva suosikki aamupalapaikasta nimittäin NOPista. Mikäli et vielä tiennyt, asuin Tallinnassa kome vuotta opiskeluideni ajan ja luonnollisesti kävin vaikka minkä näköisissä kahviloissa ja ravintoloissa. Tulen jatkossakin Tallinnassa käydessäni esittelemään teille erilaisia kahviloita ja ravintoloita, niitä on nimittäin paljon ja todella hyviä!

Halusin aloittaa suosikistani NOPista. Tästä ravintolasta saa meinaa ihan parasta aamupalaa, että kädet ylös! NOP on tunnettu raikkaista luomu raaka-aineistaan ja hyvin herkullisista aamupalavaihtoehdoista. Listalta löytyy vaikka ja mitä, tämän lisäksi annokset ovat enemmän kuin hyvän kokoisia. Mainitsen myös, että meidän suomalaisten silmään paikan hinnat saattavat sokaista ja ahneena sitä tulee helposti tilattua enemmän kuin mitä todellisuudessa jaksaa syödä. Mutta hei! Sitä varten on hitaat aamut ja hyvät ystävät, eikö?

Palvelu on tässä paikassa yleensä aina hyvin kohteliasta ja auttavaista. Mikäli haluat tehdä pieniä muutoksia tilaukseesi, se onnistuu. Ilmapiiri on myös kiva, sillä tupa on täynnä oikeastaan aina, niin aikuisia, lapsia kuin myös eläimiä. Itseasiassa näin tällä kertaa koiran istuvan tuolilla, aivan kuin ihminen. Katseemme kohtasivat, mutta olimme kummatkin tosi cooleina siitä. Tämä paikka on hipstereiden taivas ja aamupalafanien (eli minun) suosikkeja. Mainitsinko jo, että aamupalaa saa mihin aikaa vain ja, että smoothiet ovat taivaasta?

Ainiin! NOPin yhteydessä on myös oma kauppa, tai sanoisin sitä enemmänkin kioskiksi. Kioskista saa ostettua luomukasviksia, puhtaita herkkuja, smoothieita ja oikeastaan aikalailla kaikkea superterveellistä. Kätsy paikka siis!

Jos menet Tallinnaan käy täällä. Et pety.

Aamupala 2€-9€, auki viikonloppuna klo 9.00-21.00, NOP Kölerikatu 1 Tallinna

 

breakfast road trip // Nop Tallinn // Saraphina.fi

breakfast road trip // Nop Tallinn // Saraphina.fi

breakfast road trip // Nop Tallinn // Saraphina.fi

breakfast road trip // Nop Tallinn // Saraphina.fi

You may also like

2 comments

  1. Oi tää kuulostaa ihanalta paikalta Sarah. Oon joskus miettinytkin, et pitäis teiltä Tallinnan konkareilta joskus kysyä rafla- yms vinkkejä reissujen varalle. Nää ruuat näyttää niin hyviltä, et melkeen vois mennä kesällä Tallinnaan ihan vaan aamupalan takia :)

    1. Ehdottomasti, saa ja pitääkin kysellä! Kolmessa vuodessa ehti hyvin koluamaan jos jonkinmoisia paikkoja mihin ei helposti löydä paikkoja tietämättä. Nop on kyllä ehdottomia lemppareita. Tallinnasta löytyy kyllä niin monia paikkoja, että itselläkin on muutama vielä listalla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *