DIY kynsinauhaöljy

 

ee se itse - kynsinauhaöljy ( risiiniöljy & D-vitamiini) // Saraphina.fi

 

Olen aina tykännyt tehdä erilaisia DIY-juttuja, etenkin tee-se-itse “reseptejä”. Joskus saatan kuluttaa tunteja siihen, että luen mitä mitäkin öljy tekee iholle ja kuinka erilaisia aineksia kannattaa yhdistellä. Huomasin tässä viikonlopun aikana, että kylmempi ilmasto on alkanut näkymään ihollani ja etenkin käsissä. Nyt on siis tullut aika pitää ihosta parempaa huolta kuorimalla sekä ravitsemalla. Tämän takia halusinkin tehdä tämän DIY kynsinauhaöljyn. Kivojen asioiden ei aina tarvitse maksaa paljoa tai olla suoraan kaupan hyllyltä.

Halusin tehdä kynsinauhaöljyn, jossa on iholle tärkeitä vitamiineja sekä pitää kynsinauhat kosteutettuna. Päädyinkin käyttämään paksua risiiniöljyä mikä suojaa ihoa kylmältä sekä D-vitamiinia mikä taas osaltaan ravitsee ihoa.

 

Tee se itse - kynsinauhaöljy ( risiiniöljy & D-vitamiini) // Saraphina.fi     

Tee se itse - kynsinauhaöljy ( risiiniöljy & D-vitamiini) // Saraphina.fi

 

Suojaava kynsinauhaöljy

Risiiniöljyä

20-25 tippaa D-vitamiinia

 

 

Minulta ei löytynyt valmiiksi tyhjää öljypulloa, joten etsin vanhimman kynsilakkapullon ja tyhjensin sen kynsilakan jäämistä. Apunani käytin kynsilakan ohentajaa sekä kynsilakanpoistoainetta. Tämän jälkeen lisäsin risiiniöljyä pullon puoliväliin asti sekä 25 tippaa D-vitamiinia. Sekoitin seosta hetken ja valmista tuli!

 

ee se itse - kynsinauhaöljy ( risiiniöljy & D-vitamiini) // Saraphina.fi

Tee se itse - kynsinauhaöljy // Saraphina.fi
Tästä alkaakin käsien ja kynsien hoitojakso. En halua piilotella käsiäni kun olen kahvilla tai töissä vain siksi, että olen liian laiska pitämään niistä hyvää huolta. Kauniita käsiä on aina kiva näytellä.

Oletteko te löytäneet helppoa tapaa pitää käsistänne hyvää huolta?

>>

 

Soon in English!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *