Fashion Wish List

Fashion wish list - Saraphina

Toivottavasti teidän kaikkien viikko on mennyt hyvin! Tänään on ollut hurja päivä töissä, paljon järjestelemistä, suunnittelua ja juoksemista, haha. Pitkä päiväni sai onneksi ihanan päätöksen. Kello oli noin kuusi kun olin valmis lähtemään kotiin Kampista. Metron sijaan halusin mennä bussilla kotiin, sillä silloin pääsisin yhdellä kulkuvälineellä kahden sijaan. En tiedä oletteko huomanneet, mutta joidenkin bussien pysäkit ovat vaihtaneet paikkaa Kampin vanhalla puolella, joten lähdin kävelemään pysäkiltä toiselle etsien oman bussini pysäkkiä. Olin tähän mennessä kävellyt kumisaappailla ( kyllä, luit oikein) koko päivän ja jalkojani särki aivan älyttömästi. Noh, hetken etsittyäni huomasin, että bussini oli metroaseman vieressä ns. odotuspaikalla ja kuski oli tämän ulkopuolella. Kävelin hänen luoksensa ja kysyin, että onko pysäkki vaihtanut paikkaa kun en millään löydä sitä. Ystävällinen kuski yritti parhaansa mukaan selittää minulle minne minun olisi pitänyt kävellä, mutta kun hän näki kasvoillani suuren kysymysmerkin sekä varmasti myös väsymyksen, hän avasi pimeän bussin ovet ja päästi minut sisälle. Kiitin kuskia nolottavan paljon ja istuuduin alas. Olin niin iloinen, että teki mieli tirauttaa kyynel! Joskus tuntemattomien ihmisten teot pelastavat päivän. Nyt täytyy vain pistää hyvä kiertämään :)

Mutta itse asiaan! Tein muutama postaus sitten Pinterestiin kollaasin vaatekaapin perustarpeista. Nyt on kuitenkin aika siirtyä juhlallisempaan pukeutumiseen, sillä marraskuu on tunnetusti pikkujoulujen aikaa. Teinkin teille muutaman kollaasin tämän hetken suosikeistani.

>>

I hope everyone’s week has gone well! I haven’t done a collage in a long time, so now that the holiday season is on, I wanted to create a fashion wish list. I’m currently in love with simplicity as you may have already noticed on this post.. I know, I know, next week I might be going crazy for ripped neon jeans (that actually sounds pretty good?) but for now I favor simple clean colors and cuts. All of the outfits that I chose can be worn on many occasion, for example dinner or cocktail party. 

 

Nelly - Ilta-asu

Cami Strap Slinky Mini Dress* (39.95 EUR) // Block Heel Sandal* (32.95 EUR) // Nminfusion Long Trench (79.95 EUR) // Braided Chain Bag* (44.95 EUR)

 

BALMAIN x H&M - Saraphina

 

Dress (199€) & High heel (149€) – BALMAIN x H&M, Bracelet – Hermés, Clutch – Amazon.com

 

Nelly - Saraphina

 

Where The Party At Dress* (44.95 EUR) // Block Heel Fluffy Sandal* (44.95 EUR) // Must Tammy Coat (89.95 EUR) // Wicked Lippies (12.95 EUR)

 

Tämmöisiä himoja löytyi! Kuten kuvista varmasti huomaa, tykkään tällä hetkellä hyvin klassisista mekoista ja pörröisistä yksityiskohdista. Olen myös ihastunut vihreään väriin ja olen huomannut, että se sopii minulle yllättävän hyvin. Oletteko te muuten huomanneet, että tietyt värit sopivat teille paremmin kuin toiset? Vaikuttaako hiustenväri tähän mielestänne? :)

>>

So what do you think? I really like the colours and simplicity. Oh, and I’m in love with the fluffy high heels, they are so cute. I think I have developed a small obsession towards everything furry. 

By the way, have you ever noticed that certain colours look better on you than other? I feel like green is a big YAZ for me.


Sisältää linkkejä joista saatan hyötyä rahallisesti*

Includes link that from which I may benefit financially* 

You may also like

4 comments

 1. Njoo o, njoo o… hyvältä näyttää… MUTTA
  Needs. More. Louboutin! ;D

  Enpä ole kyllä väreistä huomannut mikä käy. Melkein eniten tulee käytettyä mustan ja punaisen tai mustan/tummansinisen ja valkoisen comboja. Pitäisi kyllä koittaa mennä enemmän Chuck Bass -linjalle kun vielä on vähän Nate/Lonely Boy/Blane Anderson hybridi käytössä… eikä sekään ihan niin hyvin kun olin alunperin ajatellut :/

  1. Haha, löböt olisi ihana saada! Mutta tosiaan niiden hankintaan on vielä matkaa.. :D

   Hmm, tuo värikombo kuulostaa kyllä kivalta! Pitäisi kokeilla enemmän punaista :) Nate toimii oikein hyvin! Tosin Chuck Bass toimisi myös mikäli kyseessä olisi hieman spessumpi päivä (;

  1. Moikka Katja! Kuin myös, niin ihanaa tavata uusia ihmisiä ja etenkin blogimaailmasta :) Tuntuu kuin puhuisi samaa kieltä, vaikka ei tuntisikaan hyvin.

   Kävinkin tässä samalla kurkkaamassa blogiasi ja ensimmäiseksi tuli vastaan Halloween brunssisi. Iski kauhea nälkä! hihi

   Ihanaa loppuiltaa sinne xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *