Feeling lucky – FURLA LUCKY TOTE

FURLA Lucky tote ONYX

Olen aina ollut melko huono ostamaan laukkuja ja olen monesti syyllistynyt ostamaan sen edullisen yhden kauden kestävän laukun laadukkaamman sijaan. Kosmetiikkaan pystyn sokeasti laittamaan ison osan palkastani, mutta aikaa kestävään ja jokapäiväiseen laukkuun en. Muutos(JÄRKI) on kuitenkin havaittavissa ja näin ollen esittelenkin teille innoissani uuden FURLA Lucky Tote -laukkuni!

Olin jo jonkin aikaa kulkenut sama laukku käsivarrella ja katsellut erilaisia mustia laukkuja netistä. Myönnän heti tässä vaiheessa, että Furla kuului kaksi kuukautta sitten “nolo”-listalleni. Kaikilla tuntui olevan Furlan laukku ja noh, se nyt vain oli mielestäni nolo. Vietin tovin netissä etsien sitä täydellistä mustaa laukkua, mikä sopisi tyyliini ja budjettiini eikä olisi aivan täysi kopio jostain toisen brändin laukusta. Kaiken lisäksi halusin, että uusi laukku kestäisi käyttöä ja aikaa. Aihe tuli puheeksi ystävienkin kanssa ja Furla teki useaan otteeseen paluun. Olenko ainoa kenen mielestä brändi on nolo? Mistä tämä ajatus on peräisin?

Avasin nettiselaimen ja lähdin ottamaan selvää minkälainen brändi Furla on, minkälaisia tuotteita heillä on ja minkälaisia materiaaleja he käyttävät. Yllätyin positiivisesti ja löysin heti mieleiseni laukun. Valikoima oli laaja ja omanlaisensa, materiaalit vaikuttivat hyviltä ja hinnatkin olivat kohdillaan – Perfect! Seuraavana viikonloppuna kotona olikin uusi laukku, hih.

 

LAUKUN TIEDOT

  • FURLA Lucky Tote
  • Sävy: ONYX (Musta)
  • Materiaali: Nahka
  • Koko: Leveys 38cm, Korkeus 29cm, Syvyys 17cm
  • Laukun mukana tuli säädeltävä olkahihna
  • Hinta: 440€

_

Hey peeps! I recently purchased this super cute Furla Lucky tote bag. For a while I had the impression that Furla’s bags were low in quality and well, a bit embarrassing. After searching for the perfect black bag that would fulfil all of my needs (there were many) Furla came across more times than once. I did some research on the brand and was pleasantly surprised! I even found the perfect bag immediately. The next weekend I had a new favourite at home :)

FURLA Lucky tote ONYX

FURLA Lucky tote ONYX

FURLA Lucky tote ONYX

FURLA Lucky tote ONYX

FURLA Lucky tote ONYX

FURLA Lucky tote ONYX

Captured by Monkey feet

You may also like

4 comments

    1. Kiitos Aino! Oon niin iloinen, että päädyin ostamaan tämän. Laukku on ollut käytössä melkein joka päivä oston jälkeen. Nyt iskikin laukkuhimo ja haluaisin uuden clutchin, hih :) Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *