Hello Good Lookin’!

Näin heti alkuun, toivottavasti sulla on ollut mahtava päivä tänään! Sunnuntait on ihania. Ne on päiviä jolloin voi käydä läpi mitä viikon aikana on tapahtunu; työt, uudet saavutukset ja ikimuistoiset kesäillat. Sunnuntaisin saa rentoutua ja ottaa iisisti. Ihanaa.

>>>

I hope that you are having a great day! I love Sundays. It’s the day when you can go trough the past week’s events; work, new accomplishments and those memorable summer nights. On Sundays you can just relax and take it easy. Lovely.

Tältä näytän kun on draivi päällä! Ps. How you doin’?

This is how I look like when I have my drive on! Ps. How you doin’?

 

Olin suunnitellut aivan erilaista postausta, mutta luettuani The Good Morning Kaisan uusimman blogikirjoituksen, mieleni muuttui. Ei niin, että aiemmassa olisi ollut mitään vikaa, mutta tämä sopii paremmin tämän hetkiseen fiilikseen. And I’m all about feeling it!

Viime aikoina olen huomannut itsessäni tietynlaista draivia. En ensin ymmärtänyt, että mistä se tulee ja ajattelin sen kestävän ehkä päivän pari. Tänään noin 2 kk myöhemmin kuitenkin ymmärsin draivin johtuvan siitä, että tietää mitä haluaa ja tietää, että sen voi myös saavuttaa. Voi olla, että asian saavuttamiseen menee kuukausi tai 5 vuotta, tärkeintä on kuitenki tieto, että jonain päivänä tulet saavuttamaan sen mitä olet aina halunnut.

Puhun hetkistä kun yht’äkkiä tunnet ihosi menevän kananlihalle, energiamäärän nousevan ja sydämmen pakahtuvan. Tämä on draivia, tietoa ja luottamusta siitä, että tulet saavuttamaan tavoitteesi. Tieto siitä, että kaikki tulee menemään hyvin ja niinkuin olet halunnut. Draivilla en tarkoita vain äärettömän isoa motivaatiota ja tarmoa, vaan itsevarmuutta sekä hyvänolontunnetta. Draivia ei voi olla, jos ei ole luottamusta itseensä. Ilman luottamusta et pysty pistämään itseäsi 110% likoon, vaan asiat jäävät puolitiehen.  Haluamiensa asioiden eteen täytyy aina tehdä töitä, ja paljon. Ensimmäinen askel on kuitenkin tunnistaa se mitä haluaa ja tietää että pystyy siihen. Silloin edessä ei ole muuta kuin pelkkää hyvää.

Päätteksi vielä lainaus Eric Thomasilta, kenen motivaatiosta ja positiivisuudesta ei voi muuta kuin nostaa kädet ilmaan.

>>>

I planned to write a totally different post, but after reading what Kaisa wrote on her Good Morning Blog, I changed my mind. Not that the post I had in mind would’ve been bad, but this one goes better with my mood. And I’m all about feeling it!

Lately I’ve been having this drive. At first I didn’t understand where it came from and I thought that it would last a day or two. Today after 2 months I realized that drive comes from knowing what you want and knowing that you’ll get it. It may take a month or 5 years to accomplish it, but the most important thing is to know that some day you’ll get what you have always wanted.

I’m talking about moments when you suddenly get goose bumps, your energy level rises and your heart is bursting out of joy. This is drive, knowing and having trust that you will succeed in your goals. Knowledge that everything is going to go well and as planned. Drive isn’t just tremendous amount of motivation and energy, but also confidence in your self. You can’t have drive if you don’t have confidence. Without confidence you can’t put 110% of yourself to something, you only go half way. You’ll always need to work hard to get the things that you want in life, but the first step is to recognize your goals and have the trust that you can accomplish them. After realizing this, there’s nothing stopping you.

 A quote from Eric Thomas who’s motivation and positivity always surprises me.

 

Motivational quote that inspires

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *