Hot summer day

Summer outfit

Miten viikkosi on mennyt? Omani oli melko kiireinen, sillä pääsin tekemään kaikkea uutta ja jännää! Olen lisännyt uusia Instagram kuvia melkein päivittäin ja Starbucksin Coconut Frappuccino on ollut lounaan korvikkeena liiankin usein, hah. (Okei myönnetään, oikeasti olen juonut kyseistä juomaa vain kahdesti tämän viikon aikana. Halusin vain kuulostaa coolilta) Kuitenkin, näin kesän kuuluukin mennä!

Otimme Ömer Acarin kanssa kuvia muutama päivä sitten. Ensimmäiset 15 minuuttia menivät kikatellen ja naureskellen. Varmaan sanomattakin selvää, että tämä johtui pienestä ujostelusta ja nolostelusta. Taisin jopa muutamaan otteeseen sanoa, että: “sun pitää sit ottaa ainakin sata kuvaa ennen kuin onnistuu.” Kuitenkin muutaman minuutin päästä homma alkoi luistamaan ja kyllä siellä oli enemmän hyviä kuvia kuin 1/100. Hihi, anteeksi Ömer, että epäilin!

Tässä ne siis ovat! Oli kiva nähdä, että voin oikeasti näyttää kivalta erilaisissa kuvissa, jotka A. on jonkun toisen ottamia ja B. Ei ole selfieitä.

>>>

How did your week go? Mine was quite busy and contained a lot of new and exciting things! I’ve added new Instagram pictures almost daily and had Starbucks coconut Frappuccino for lunch too many times. (Not really, I just wanted to sound cool) But still, this is how summer is supposed to be!

We took some pictures with Ömer Acar the other day and it was super fun. The first 15 minutes went by giggling and laughing, needless to say that I was a little nervous and embarrassed. You could hear me saying; “what should I do, does my arm look big?” and “Be prepared to take 100 pictures and only get 1 decent.” After a few minutes things started to go pretty well! And yes, there were more than 1 good picture out of 100, hah. Sorry Ömer for doubting you!

It was really nice to see that I can look good in pictures that A. are taken by someone else B. aren’t selfies.

 

white dress

white dress

edit (3 of 14)

Hot summer day

 

white summer dress

Summer outfit

Tässä vielä linkkiä Ömerin Facebook sivulle!

You may also like

4 comments

 1. Jösses. Oliko Novemberissä noi hyvät kelit vielä? ;O
  Hienoa silti nähdä että arvon leidi on tehnyt myös mallikeikkaa… eikä noissa kuvissa näy mitään jänskätystä eikä ujostusta. Luulin ekalla silmäyksellä notta olette tehneet tätä monen monituista kertaa aikaisemminkin! Woot! ^__^

  Pitääkin joku kerta uskaltaa kysyä miladyä malliksi myös allekirjoittaneelle… sitten kunhan taidot on parantuneet niin että niitä hyviä kuvia on enemmän kuin se yksi sadassa että olisi edes vähän uskottavuutta hommassa :(

  1. Suuri osa viime vuoden postauksista on siirretty blogin aiemmasta sijainnista eli Lilyltä (: Aika piakkoin päätin, että haluan sittenkin oman sivun ja tietenkin halusin pitää vanhat postaukset. Päivämäärät niissä eivät siis mätchää, hihii.

   En varsinaisesti mallina toiminut, käytiin enemmänkin kokeilemassa mitä sieltä tulee! Tuntuu niin erikoiselta, että mua sanottais malliksi, haha :D Harjoitusta, harjoitusta! Varmasti pääset sille tasolle kuin haluat, en epäile ollenkaan <3 Katsotaan sitten mikä meininki (:

   1. Oh… makes sense! ^_^
    Kyllähän toki on myös kuvasivusto Intternetin syövereissä… ei vaan kehtaa jakaa osoitetta julkisesti ihan kaikkialle… ehkäpä privaviestillä? ;D

    Pitäisi kyllä jaksaa pistää se blogi pystyyn… edes kuvablogi. :(

    1. Nyt teet sen kuvablogin! Siinä ei mene kuin muutama päivä niin se on pystyssä. Sisältöäkin sulta jo löytyy joten senkään kohdalla ei ole ongelmaa. Ikinä ei löydy täydellistä hetkeä ja aina on paljon muitakin asioita joita täytyy tehdä. Olen kuitenkin luottavainen sen suhteen, että olisit tyytyväinen itseesi ja iloinen siitä, että tämän asian tekisit (: Ainakin sen perusteella mitä olet kertonut.

     Odotan linkkiä kuvablogiisi ensi viikon aikana :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *