Hukassa

Saraphina

Tämä otsikko on pyörinyt kauan mielessäni, ja pitkään ajattelin, että tulisin kirjoittamaan siitä kuinka hukassa olen, mutta jokin muuttui tänään. Tajusin, että olen enemmän oikeilla jäljillä kuin luulinkaan ja olin vain antanut epäilyksen vallata mieleni. On totta, että etsin vielä oikeaa flowta, mutta päivän päätteeksi tiedän mitä kaikkea haluan saavuttaa, kuinka saavutan päämääräni ja mitä se vaatii minulta. Olen koko ajan tiennyt. Mikä siis meni vikaan?

Haluan kertoa tästä teille, sillä toivon sen olevan avuksi. Elämässä tulee hetkiä kun haluaa hetken ottaa rennommin ja mukavammin, se on ok.

>>>

The title lost has been in my mind for a while now and I thought that I would write about how lost I am at the moment but something changed today. I learned that I’m closer to my goals that I thought and I just let my self doubt to take over my mind. It’s true that I’m still searching for the perfect flow, but in the end of the day I know what I want, I know how to get to my goals and I know what it takes. I’ve known all along. So what went wrong?

I want to break this down for you to help you out. There’re times in our lives when we just want to take it easy and relax for a while, it’s ok.

Saraphina Minulle tämä tarkoitti sitä, että tein juuri sen mikä oli pakko. En enää lukenutkaa kiinnostavia artikkeleita, kirjoittanut muistikirjaani,  liikkunut tai tehnyt lämpimiä ruokia. Jotenkin vain, olin. Tai olen. Aika menee samalla tavoin, kiire on koko ajan, mutta nyt on kiire eri syistä. On ollut paljon päiviä kun vain nukun.

Muutaman päivän ajana olen kuitenkin ollut oma energinen itseni ja oikeasti nauttinut! Tänään olin tilanteessa jossa ymmärsin kuinka isot mahdollisuudet minulla on, kuinka hyvin asiani ovat ja, että olen hyvä monessa asiassa. Olin mennyt ikävään negatiivisen ajattelun kierteeseen huomaamatta. Epäilin itseäni ja pistin itseni liian koville. Vaadin itseltäni niin paljon, että helpotkin asiat muuttuivat vaikeiksi ja ennen asiat joita odotin innolla muuttuivat pakkopullaksi. Kaikki tämä siksi, että ajattelin näiden asioiden merkityksen eri tavoin. Kyse oli suoriutumisesta eikä ilosta. Kyse ei enää ollut siitä, että pääsen tekemään näitä ihania asioita vaan minun piti tehdä ne. Pieni sanavaihdos muuttui negatiiviseksi kaudeksi, jota yritän ravistella pikkuhiljaa pois. Ihastuin mielikuvaan, jossa olen supernainen, robotti joka tekee kaiken.

Tänään opin, että liian kova kiire asioiden suorittamiseen voi johtaa peruasasioiden ylikatsomiseen. Sinulla voi olla hyvä idea ja voit tehdä paljon töitä, mutta jos sinulla ei ole päämääriä vaan teet päättömästi töitä johonkin suuntaan, sillä ei ole merkitystä oletko hyvä. Se, joka ei osaa, mutta tietää tasan mitä haluaa ja miksi, voittaa kisan varmasti. Et voi ylittää voittoviivaa ellei sinulla ole sellaista.

>>>

For me this meant doing only the things I had to. I didn’t read articles, write my notebook or exercise. I just was, or still am. The time passed as before, I was busy but for different reasons. There were days when I just slept. 

For the past couple of days however I’ve been the energetic goofy me and enjoyed everything! Today I was in a situation where I realised how many opportunities I have, how well everything is going and that I’m good in many things. For a long time I was having this negative way of thinking without realising it. I doubted myself and expected too much. The easiest things became hard just because I was thinking my whole life as an performance. Instead of thinking that I get to do something, it changed to I have to. A small change in words turned out to a season of negativity. I fell in love with the image of being a superwoman, a robot that can do anything.

Today I learned that trying to do things in a hurry will lead you to overlook the basics. You may have a good idea and you may work hard, but if you don’t know why and what for you are doing the things you do, a person that isn’t that talented, knows exactly what they want and why they want it, will bypass you sooner than later. 

You may also like

6 comments

  1. Ihana teksti Sarah :) Oot oikeassa, if you can dream it, work for it and you will do it ! Ja jos joku niin sä menestyt <3

    1. Näinpä, joskus on hyvä ottaa askel taakse päin, jotta voi jatkaa eteenpäin positiivisemmin ja hyvällä mielellä :) Ihanaa viikon alkua! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *