Kämpin lumoissa

Classical two piece lace dress // Kaksiosainen musta pitsimekko, juhla-asu // Saraphina.fi

 

Näissä rappusissa on jotain maagista ja lumoavaa. Ne huokuvat ajatonta eleganssia. Päälläni on kaksiosainen asu, joka huokuu tätä samaista tunnelmaa omalla tvistillään sekä pitsisillä yksityiskohdillaan. Haluan näyttää, että pikkumusta voi olla niin paljon enemmän. Kaksiosaisissa asuissa on se hyvä puoli, että voit luoda uuden asun vaihtamalla osia, vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Yhdistin asuuni hyvin minimalistiset korkokengät, sillä asussa käytetty pitsi ansaitsee mielestäni kaiken huomion. Pidin myös kampaukseni yksinkertaisena ja siistinä kiinnittämällä hiukseni ponnarille tiukasti niskan alle. Punaisilla huulilla pystyin luomaan kontrastia muutoin yksinkertaiseen lookkiin ja samalla tehden siitä naisellisemman. Lopputulos on dramaattisen eleganttinen.

Mitä mieltä olette tästä asusta? Mielestäni kaksiosaiset asut ovat tämän sesongin juttu!

>>

There’s something magical and enchanting in these staircases. The space radiates elegance. I’m wearing a two piece outfit that has beautiful lace details. I feel like the lace takes the outfit to the next level and makes the whole look more elegant. I want to show you that a little black dress can be so much more. The advantage of having an outfit like this is that you can mix up pieces and by doing so, create a whole new outfit. 

I combined these very minimalistic high heels with the outfit because I feel like the lace should get all the attention. My hairdo also follows the minimalistic line, I simply put my hair on a tight low ponytail. By using red lipstick, I was able to create contrast in an otherwise simple look. Red lips also bring out the femininity. The end result is dramatic, yet elegant.

What do you think? I feel like this season is all about two pieces! 

 

Classical two piece lace dress // Kaksiosainen musta pitsimekko, juhla-asu // Saraphina.fi

Classical two piece lace dress // Kaksiosainen musta pitsimekko, juhla-asu // Saraphina.fiKaksiosainen pitsimekko // Saraphina.fi

Saraphina - Sarah

Classical two piece lace dress // Kaksiosainen musta pitsimekko, juhla-asu // Saraphina.fi

Saraphina

Classical two piece lace dress // Kaksiosainen musta pitsimekko, juhla-asu // Saraphina.fi

 

 

Get the look   //   Tilaa asuniOutfit Photos // Kriselda 

Location // Kämp Hotel


Sisältää linkkejä joista saatan hyötyä rahallisesti*

Contains links from which I might benefit financially*

You may also like

2 comments

 1. Inspiroivia kuvia, yay ponnari! <3

  Vaikea kysymys kumpaa käyttäisin. Jos mekkolinjalle mentäisiin niin siihen pitäisi saada vyötärölle detailia joka "puolittaisi" alaosan ja yläosan. Tuo puolitus, tai balansointi (jälleen), on toki helpompi toteuttaa kaksiosaseisalla asukokonaisuudella. Riippuu siis jälleen vähän fiiliksestä!

  …niin tässähän siis kysyttiin että mitä photoshootissa käyttäisin mallin asuna… vai………? ;D

  1. Iiks, ihanaa, että tykkäät! Minusta on niin ihanaa kokeilla uusia asioita, asuja sekä kuvauspaikkoja. Ja hei, en olisi ikinä uskonut, että joskus tykkäisin niskan kohalla olevasta ponnarityylistä. Edistystä!

   Hmm, eli kaksiosainen olisi siis helpompi siinä mielessä. Mutta totta, fiiliksen mukaahan pitäisi aina mennä. :)

   ..Haha, mennään sillä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *