The Liebster Award

liebster2

Koen, että olen vielä uusi bloggari, joka etsii omaa jalansijaa blogi skenessä. Kommentit ovat siis vielä harvinaista herkkua, joten olin enemmän kuin yllättynyt kun thepunktheory ( Le Cinéma en Rose )nimitti minut mukaan The Liebster Awardiin, joka nimestään huolimatta ei ole palkinto. Aloin innoissani etsimään lisää tietoa tästä mystisestä bloggareiden välisestä ”kilpailusta” ja tämän sain selville: Kyseessä ei siis ole kilpailu vaan enemmänkin väline, jonka avulla vähemmän tunnetut tai vasta alkaneet bloggaajat pääsevät näkyville. Yleensä tämä ”kilpailu” on tarkoitettu bloggareille joilla on 0-1000 lukijaa, jotka sitten keskenään linkittelevät lukemiansa blogeja. Tarkoituksena on vastata 11 kysymykseen, jotka sinut tägännyt bloggari on keksinyt ja sen jälkeen tehtävänäsi on keksiä 11 uutta kysymystä ja täggätä 11 uutta bloggaria.

Minulla on kuitenkin tapana tehdä asiat omalla tavalla, joten 11 kysymyksen sijaan teen 10 ja täggään 11 bloggarin sijaan 5. Sääntöjen mukaan postauksessa tulee myös tulla ilmi kuka sinut oli ketjuun tägännyt. Aloitetaan!

 

 1. Miksi aloitit bloggaamisen?

Olen aina tykännyt kirjoittamisesta ja itseni ilmaisemisesta, joten päätin tehdä intohimostani jotain kunnollista. Minulle oli myös erittäin tärkeätä, että voisin tehdä ja luoda jotain täysin omaa, joten tässä sitä ollaan.

 

 1. Mistä blogin nimesi tulee?

Kaikki alkoi vuosi sitten kun suunnittelin tekeväni oman Youtuben kanavan (edelleen suunnitteilla!!!) ja mietiskelin minkälainen käyttäjänimi olisi liitettävissä omaan nimeeni, mutta olisi kuitenkin eri kuin Sarah. Jollain tavalla Saraphina vain pälkähti mieleen. Jonkin aikaa mietin millä tavalla sen kirjoittaisin, mutta oli selvää minkä tyylisen siitä halusin. Tykkäsin myös latinalaisen nimen tarkoituksesta, Seraphinus = tulinen. Olin myyty.

 

 1. Kaikista kirjoittamistasi postauksista, mikä on lempparisi?

Think Different. Tämä taitaakin olla ainoa postaus, joka on täysin englanniksi ja näin sen haluan pitää. Riippumatta siitä kuinka monta kertaa sen olen lukenut, saan siitä aina jotain irti. Muistan ikuisesti sen fiiliksen kun sitä kirjoitin. Tämä postaus muistuttaa minua siitä kuka olen ja minne olen menossa. Itse asiassa, nytten kun luin tekstin uudestaan, haluan enemmän kirjoittaa ajatuksistani tänne blogin puolelle.

 

 1. Kerro lemppari laulusi

Minulla ei ole ikinä ollut ”sitä yhtä” biisiä, joka säilyisi vuodesta toiseen, mutta näitä olen kuunnellut viimepäivinä:

Rihanna – Drunk on love

Parra for Cuva – Wicked Games

Jeremy Olander – Ganza (original remix)

 

 1. Mikä on lemppari kirjasi ja miksi?

Kamalaa myöntää, mutta luen niin vähän, että sellaista ei ole vielä löytynyt. Tämä menee to do-listille heti!

 

 1. Mikä on huonoin elokuva, jonka olet koskaan nähnyt?

My blueberry nights! Aivan järkyttävän tylsä elokuva. Tämä on ainoa kerta kun olen lähtenyt elokuvista pois kesken kaiken.

 

 1. Mikä oli paras ja huonoin asia mitä sinulle tapahtui vuonna 2014?

Pyrin aina jättämään negatiiviset asiat menneisyyteen ja keskittymään ainoastaan positiivisiin asioihin. Viime vuoden kohokohtani oli oman blogin ja toiminimen luominen.

 

 1. Mitä olet aina halunnut tehdä, mutta mikä on jostain syystä jäänyt tekemättä?

Olen AINA halunnut tehdä YouTube videoita, mutta en ole ikinä näin tehnyt sillä en saisi niistä laadullisesti vielä sellaisia kuin haluaisin.

 

 1. Kerro lemppari ihmisestäsi! (ei julkkiksesta, vaan läheisestäsi)

Varmaan kliseetä sanoa oma äiti, mutta tottahan se on. Äitini on ainoa ihminen kelle voin kertoa kaikesta ja joka osaa ohjeistaa minua tilanteissa joihin en itse löydä vastausta.

 

 1. Mistä aiheesta voisit puhua 24/7?

Itsensä kehittämisestä ja kaikesta mikä liittyy motivaatioon ja positiiviseen ajatteluun! Joskus säälin ihmisiä, jotka aloittavat keskustelemaan kanssani näistä aiheista. He eivät tienneet mihin ryhtyivät.

 

 1. Mikä on paras ja huonoin puolesi?

Parhain puoleni on ehdottomasti kykyni nähdä asioiden positiivinen puoli. Huonoin puoli on ajankäyttö.

 

 

Haluan tietää teistä lisää!

 

1. TheFeelGoodKitchen

2. Kriselda

3. Sara Tarnanen

4. Nena Sofia’s Nails

5. Beauty by Sanna-Emilia

 

Kysymykseni teille:

 1. Miksi aloitit bloggaamisen?
 2. Kuinka valitsit blogisi kategorian/kategoriat?
 3. Millä otat kuvia blogiisi?
 4. Haluaisitko muuttaa jotain blogissasi? (esim sisältö, ulkonäkö)
 5. Mikä pitää sinut motivoituneena?
 6. Mikä on isoin unelmasi?
 7. Nimeä kolme isointa saavutustasi.
 8. Nimeä 5 blogia joita rakastat riippumatta siitä paljonko heillä on seuraajia.
 9. Kuka inspiroi sinua?
 10. Mikä on lemppari lainaukseksi?

 

 

 

liebster2

 

 

As a rather new blogger, comments are still a rare treat. I was more than exited when thepunktheory ( Le Cinéma en Rose) nominated me and 10 other bloggers for The Liebster Award. As a newbie, I had no idea what the award was about or what it meant. So like a crazy person, I began to google like there’s no tomorrow and this is what I found out: First of all, it’s not an award but rather a way for bloggers to find new blogs to add to their reading list. Usually this “award” circles amongst blogs that have recently started, usually having 0-1000 readers.

So to get this started I’ll first answer the 11 questions that were asked of me and then I’ll create 10 new questions for the Bloggers I chose and tag them. The rules say: Create 11 new questions and tag 11 bloggers who have less than 1000 readers, but since I like to bend the rules, I’ll only ask 10 questions from 5 bloggers!

 

 1. Why did you start blogging?

I’ve always loved writing and conveniently I’ve also always loved to express my thoughts so I guess you can say it’s a match made in heaven. For me starting a blog meant finally having something of my own, my own creation. 

 

 1. What’s the story behind the name you chose?

Well, it all started a year ago when I was planning to make a YouTube channel (still planning!) and I was wondering what my YouTube name could be, I wanted it to be relatable to Sarah but still different. So somehow I ended up to Saraphina. I had multiple spelling possibilities but this one I liked the most. I also liked the meaning of a Latin name Seraphinus: “fiery ones”. So that was it.

 

 1. Of all the posts you have written until now, which is your favorite?

Think Different. That text hits me every time I read it, and I’ll always remember the feeling I had while writing it. It reminds me where I am and where I’m headed. Actually, now that I red it the twentieth time, I feel like I have to start writing more about my thoughts. There’s something there.

 

 1. Tell me about your favorite song

I don’t have a favorite song but I’m currently listening to these:

Rihanna – Drunk on love

Parra for Cuva – Wicked Games

Jeremy Olander – Ganza (original remix)

 

 1. What’s your favorite book and why?

So embarrassing to admit this but I haven’t red enough books to have a favorite. I’ll add this to my checklist!

 

 1. What’s the worst movie you ever saw?

My blueberry nights! Gosh, I went too see it in the movies and that was the only time in my life when I left in the middle of the movie. It was way too boring.

 

 1. What was the best and the worst thing that happened to you in 2014?

I’m the kind of person who forgets the negative and focuses on the positive. The highlight of the year 2014 was creating this blog and my trade name Saraphina.

 

 1. Tell me about something you’d really love to do (but never dared to get it started)

My own YouTube channel! I’ve decided to do it. I just want to have the proper equipment to make it as good as possible.

 

 1. Tell me about your favorite person (not some star, but someone close to you)

Is it cliché to say my mom? She’s the one person to whom I can tell everything and who has the answers to questions I don’t.

 

 1. What subject could you talk about 24/7?

Personal improvement and everything related to motivation and positive thinking! Sometimes I feel sorry for people when they start talking about these subjects with me. They had no idea.

 

 1. What’s your best and worst trait?

Best trait is definitely positivity; I always find the positive side. Worst trait is timing.

 

 

I want to know more about you! 

 

1. TheFeelGoodKitchen

2. Kriselda

3. Sara Tarnanen

4. Nena Sofia’s Nails

5. Beauty by Sanna-Emilia

 

 My questions for you!

 1. Why did you start blogging? 
 2. How did you choose the category/categories for your blog?
 3. What do you use to take pictures for your blog? (Your phone, camera etc.)
 4. Is there something you would like to change in your blog? (content, appearance) 
 5. What keeps you motivated?
 6. What’s your biggest dream?
 7. Name three of your biggest accomplishments.
 8. Name 5 blogs you love, no matter how many followers they have.
 9. Who inspires you?
 10. What is your favorite quote?

 

You may also like

4 comments

 1. Wow, kiitos paljon minun nimeämisestä tähän, olen todella innoissani ja otettu! Toteutan oman postauksen tästä heti kun ehdin, nyt on jonkun verran postattavia juttuja jonossa :)

 2. Apua kamala ku oon hidas. Oon todella imarreltu, että halusit kuulla enemmän. :)

  Miksi aloitit bloggaamisen?
  Oon bloggaillut muistaakseni 17-18 vuotiaana ekat kerrat, jolloin kyse oli lähinnä asuista ja muodista, jotenkin se on aina ollu sellain asia mitä mielellään on tehnyt ja siihen vaan aina ajautuu. Maskeerausblogini tarkoitus on sen sijaan toimia vähän kuin portfoliona, siitä mitä olen tehnyt.

  Kuinka valitsit blogisi kategorian/kategoriat?
  Nuorempana bloggasin aivan toisin, koska en vielä ymmärtänyt kuinka monen silmäparin alle kirjoitukset joutuvat. Olin todella naiivi ja halusin kirjoittaa aivan kaikesta mistä pystyin ja lopulta huomasinkin, että aika ei todellakaan riitä moiselle! Eikä siinä yksinkertaisesti ole mitään järkeä palloilla siellä täällä lukijoidenkaan mielestä. Aiemmasta oppineena tahdoin rajata nyt blogini tiukasti ja aion pysyä siinä, tietty jotain poikkeuspostauksia voi tulla silloin tällöin. :)

  Millä otat kuvia blogiisi?
  Iphone 5s. Nikon D5100 järkkärillä tulee otettua puolet ja työkuvat tulee tietty sitten kuvaajilta.

  Haluaisitko muuttaa jotain blogissasi? (esim sisältö, ulkonäkö)
  Postata useammin ja tarkoitus olisi jossain välissä alkaa tekemään ihan meikkivinkkejäkin postauksiin. Voisin kertoa enemmän myös kosmetiikasta mutta ylipäätään luoda enemmän tekstiä. Olen hyvin kuvapainotteinen ihminen ja opin + saan irti itse eniten kuvista. Jos scrollailen, jotain nettiblogia niin valehtelematta en ikinä lue tekstejä vaan katson kuvat.

  Mikä pitää sinut motivoituneena?
  Voin sanoa rehellisesti, että teen nyt mitä rakastan (maskeeraukset, projektit jne). Se, että taltioin hetkiä siitä ja lisään johonkin blogiin ei tunnu hankalalta ollenkaan. Sisäistin myös, että vain tekemällä oppii ja tärkeintä on pysyä lujana siinä, että _TEKEE_, koska silloin on jo matkalla kohti unelmaansa.

  Mikä on isoin unelmasi?
  Tää on paha. Ennen oisin voinut luetella useamman mut oon huomannu, et mikään ei oo mahdotonta kun tekee vaan töitä sen eteen, joten mulla on nyt ihan vaan tavotteita. Yksi unelma kuitenkin vois olla, että asun ulkomailla ja työllistän itseni ja saan siitä huippuliksaa. En oikein pysty rajaamaan, koska oon niin avoin erilaisille ratkasuille mut karkeasti tohon pyrin.

  Nimeä kolme isointa saavutustasi.
  Tän mie jätän avoimeksi toistaiseksi. ;)

  Nimeä 5 blogia joita rakastat riippumatta siitä paljonko heillä on seuraajia.
  En lue enää blogeja, mutta silloin kun päätän selailla niitä pitkästä aikaan, niin palaan juuri niihin vanhoihin alkuperäisiin, jotka tekivät tuloaan kun koko blogihömppä alkoi. Olen tosi huono löytämään uusia tai laiska.

  Yummy Jenni Ukkonen
  Ps. I Love fashion Linda Juhola
  Ms. V Strictly Style
  Mungolife

  Kuka inspiroi sinua?
  Tää on nyt tosi klisee mut oma äiti. Se vaan jaksaa painaa ihan minkä tahansa pulman läpi ja on sellanen selviytyjä ja kaiken sen se tekee valittamatta. Toinen on mun paras miespuolinen ystävä, jolla on ihan mieletön työmoraali ja se on tehnyt ties millasta projektia nuoresta pojasta asti ku kaverit vaan rillutteli kotibileissä. Hän on opettanut mut uskomaan itseeni ja tiiän, et ihan sama mitä mä puhuisin yrityshaaveista niin tää mies ei naura. Se saa homman ku homman toimimaan, hulluimmankin yritysidean. Tietty kolmantena sitten kaikki huippumaskeeraajat ja igstä esim. Amrezy, Mykie, AnnaLings ihan mielettömiä.

  Mikä on lemppari lainaukseksi?
  Women who seek to be equal with men lack ambition. – Timothy Leary

  1. Kiitos kun näit näin ison vaivan vastataksesi, ja ihanaa löytää ihmisiä ketkä ajattelevat niin kuin sinä, ilman rajoja. Myös se, että oot löytänyt oman intohimon ja meet siinä eteenpäin on todella ihailtavaa. Ja olet täysin oikeassa siinä, että unelmien sijaan pitää olla päämääriä, sillä kaikki on saavutettavissa mikäli tekee tarpeeksi töitä sen eteen.

   Mitä mainitsit kategorioiden valitsemisesta pisti kieltämättä pään raksuttamaan. Kiva kuulla muiden kokemuksia, niin saa uutta perspektiiviä. Meikkivinkit ovat erittäin tervetulleita! Olisin heti ensimmäisten joukoissa lukemassa, hih.

   Kiitos vielä kun otit aikaa tähän, arvostan! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *