Miten kävi Louis Vuittonin?

LOUIS VUITTON laukun puhdistus

Olen omistanut kyseisin pikkulaukun noin 3 vuoden ajan ja se on ollut tiiviisti mukanani siitä lähtien joko iltalaukkuna tai lompakkona toisen kassin sisällä. Se on kooltaan juuri oikean kokoinen, sillä siihen mahtuu kätevästi puhelin, avaimet, kortit sekä tietenkin välttämättömät meikit.

Pikkulaukun monikäyttöisyyden takia se on kokenut kohtelua, jota en kehtaa täällä myöntää, mutta voitte varmasti kuvitella kuinka usein hajuvesi tai meikkituote on auennut sen sisällä… Voi pientä. Korvatakseni tämän kohtelun halusin palauttaa sen takaisin alkuperäiseen loistoonsa.

>>>

I’ve owned this little cutie for three years now and it has been with me ever since either as an evening bag or as a wallet inside another bag. The size is perfect as it fits my phone, keys, cards and must have makeup.

Because of its versatility it has gone through a lot. Imagine all the makeup and perfumes that have opened inside of it… my poor little baby. To make up for this I wanted to restore it to its old glory

Louis vuitton puhdistus

Idea oli hieno, mutta toteutus, ei niinkään.

Louis Vuitton ohjeistaa puhdistamaan laukut kostealla liinalla eikä millään muulla. Teitä ajatellen päätin puhdistaa laukkua 5 minuutin ajan kostealla liinalla nähdäkseni tuottaako se tulosta. Sain tästä enemmänkin päivän naurut kuin puhtautta aikaan. Googletin siis erilaisia vaihtoehtoja ja päätin ottaa riskin ja kokeilla jotain tehokkaampaa. Microclean pesusientä. 🙈

Osa teistä saattaa purra huulta, mutta tähän väliin sanon, että minun makuuni pieni Loui oli hävettävän likainen ja tummunut. Tykkään kassistani samoin kuin converseistani. Puhtaana ja kirkkaana.

>>>

The idea was beautiful but the result, well, not so much.

Louis Vuitton advices to clean their bags with a moist cloth and for your sake I tried this method for 5 minutes to see if it would work. However this made me laugh more than it made my purse clean so after searching for different solutions on Google I decided to try something more effective. A microclean sponge. 🙈

Some of you might be biting their lips so I have to say that to my taste little Loui was embarrassingly dirty and dark. I like my purse like my converses, clean and shining.

louis vuitton puhdistus

Kuten kuvista huomaa, lopputulos on tosiaankin puhtaampi, mutta myös haalistuneempi. Pesusieni oli niin tehokas, että se haalisti värejä hieman liikaa. Nämä ovat niitä hetkiä elämässäni kun opin, että tuloksien saaminen hinnalla millä hyvänsä ei ole aina se paras vaihtoehto. Toimikoon tämä varoituksen sanana teille puhtausfriikeille ruudun toisella puolen, haha. Ei siis täysin hyödytön teko!

Pieni Loui saa tästä lähtien elää omaa elämäänsä ja myös näyttää siltä.

>>>

As you can see from the pictures, the end result is noticeably cleaner aaand lighter. The sponge was a little bit too effective so the colours got faded. These are the times in my life when I learn that getting results no matter what is not always the best choice. May this be a warning for those who are obsessed in things being clean, haha. Not an entirely useless action!

Little Loui will from this day on live its own life and it can also look like it. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *