New Year’s Outfit Ideas

Pian on aika sanoa hyvästit vuodelle 2014 ja nostaa katse kohti uutta vuotta. Tämä vuosi on pitänyt sisällään paljon onnistumisia kuin myös epäonnistumisia. Minulla on kuitenkin tapana sanoa, että negatiivinen asia tai valinta ei ole virhe jos siitä on jotain oppinut. Muistakaa siis, että kaikissa asioissa on positiivinen puoli, vaikka sitä ei heti näkisikään. (:

Kokosin kolme asua, jotka mielestäni sopisivat aaton juhliin, missä päin maailmaa oletkin. Toivottavasti saat tästä inspistä ja helpotusta iänikuiseen asukriisiin!

Toivon kaikille mitä parasta uutta vuotta, uusia kokemuksia, ihania hetkiä ystävien kanssa ja iloa!

 

>>>

Soon it’s time to say goodbye for the year 2014 and say hello to 2015. This year gave me something that is irreplaceable, knowledge. I felt success and failure. But as i always like to say, that even though you make a bad decision, don’t think of it as a mistake, because of this mistake you learned something and knowledge is always welcomed. There’s always a positive side, just look for it (:

I combined three different New Year’s Outfit Ideas for you that I absolutely love! I hope you get inspiration and help with the never ending outfit crisis, haha!

I wish you a happy new year, new experiences, unforgettable moments with your friends and happines!

 

 

new years outfit idea - saraphina.fi

 

 Leather pants – Alexander Wang

Crop top – Dion Lee 

Clutch – Chanel

Heels – Saint Laurent

Nail Polish – OPI So Elegant

New year's outfit idea - saraphina.fi

 

Skirt – Atsukokudo

Bra top – Atsukokudo

Heels – Giuseppe Zanotti

Clutch – Aldo

Nail Polish – OPI You Callin – Ballet line

New year's outfit idea - saraphina.fi

 

Dress – Nelly

Clutch – Burberry – Prorsum Berkeley Metallic Leather

Heels – Louboutin

Earrings – Swarovski, Hyacinth Blue Pierced

Kisses!!

You may also like

8 comments

 1. Lateksi on sitten kaunis materiaali! Varsinkin Atsuko Kudon tuotokset. Ihanaa huomata jonkun muunkin arvostavan. :) Halloweeniksi sitten vaan kissapuku! :D

   1. Toivotaan! Harmi kun parhaimmat ja kauneimmat lateksivaatteet maksavat vain ihan tuhottomasti! Lady Luciellakin on yksi unelmien raitamekko ja hintaa melkein 300 puntaa!! :(
    Säästämistähän se sitten vaan vaatii, lateksiunelmat ja Louboutinit. :)

    Onko sulla yhtään vielä kertynyt näitä ihanuuksia kaappiin? :)

    1. Näinpä! AtsukoKudon tuotteet tai ainakin osa menee sentään alle 200, mutta muuten aika tyyriitä vielä.
     Unelmat on tehty saavutettaviksi! Niin myös Louboutinit (;

     Kaapista ei löydy vielä mitään näistä ihanuuksista, mutta missiona on että kesän jälkeen löytyisi!
     Nyt alat säästämään niin pian löytyy kaapista unelmia (;

 2. O_o Öh…
  Louboutineista puheenollen tuohon keskimmäiseen kyllä sopisi vielä paremmin So Katet tai Altit/Biancat (Tai YSL Tribtoot siltä toiselta muotitalolta hih) . Sanoisin että mattapintaisena koska tuossa on aika hirmuisa määrä kiiltoa jo valmiiksi. Värinä tietysti musta että saadaan musta-pinkki-musta väritys ja kokonaisuus balanssiin. Hmm… toimisikohan nahkatakkikin vielä tuossa vai meneekö jo liian edgyksi koko homma… joskin olis jees jos tota smoothia pintaa saisi rikottua jollain muullakin kuin mattakengillä…

  Jösses kun oot osannut valita vaikean näköisen materiaalin combotukseen… :((

  ps. tyylien suunnittelu on ihkunkivaa yay! \o/

  1. Haha, oon niin bilehile, että rakastan kaikkea kiiltävää ja etenki lateksi on nyt se juttu.:D

   Viime aikoina eri materiaalien yhdistäminen on kiinnostanu tosi paljon: verkko, karva ja lateksi jos tarkkoja ollaan. Nyt kun uudelleen katson tota yhdistelmää niin vaihtaisin mustan pörrökassin omaan jo olemassaolevaan valkoiseen ja kengät varmaan pitäisin samana. Nude sinänsä sopisi tohon, mutta se pitäisi olla sitten mahdollisimman lähellä omaa ihon väriä, että se ei näyttäisi liian sekavalta.

   Hihi, haastavuus on hyvä asia! Ja tyylien suunnittelu kivaa (:

   1. Jestas… öh… aika mielenkiintoisia itemeitä tuolla Atsukon shopissa kyllä :D
    Voguessa (kyllä, luen Vogueta) on kanssa pari kertaa tullut vastaan ihan uskomattoman hienoja tyylejä joissa tätä materiaalia on käytetty hyväksi. Toki tuollainen editorial shootti on “vähän” eri lähtökohdista alunperinkin kun street/bile -tyylitys…

    Notta joo! Mielenkiinnolla odottelen miten onnistut stailaamaan näistä toimivaa tavaraa. Itseasiassa sen takiahan tänne blogiisi löysinkin kun etsiskelin kuvausprojekteihin tyyli-inspistä (ja löytynytkin on yay!!) ^_^

    1. Haha, huomasin että luin aiemman kommentin väärin! Matta MUSTAT kyllä sopisi, hihi. Anteeksi <3 Mutta joo, hieman eri meininki Voguessa verrattuna mun "uih, toi näyttää kivalta" meininkiin.

     Atsukon vaatteet on todella näyttäviä, mutta kyllä niistäkin rennompia saa. Esim tuo yläosa yhdistettynä valkoiseen karvaiseen (taas se karva) neuletakkiin tai vastaavaan ja sitten eri alaosa. Aluksi saattaa pelästyä kun sille sivulle menee :D Mutta yhdistelemällä saa paljon aikaseksi.

     Haha, hauska kuulla! Oon vielä ihan lapsen kengissä näissä tyylijutuissa ja paaaaljon vielä opittavaa. (häpeäapina emoji)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *