Oh Cinderella..

Cinderella Makeup - Saraphina.fi

 

Kävin tänään katsomassa Tuhkimon ja haluan heti mennä katsomaan sen uudestaan! Disneyn elokuvat ovat aina ihan mielettömän hyviä. Tämänkin leffan aikana kyyneleet meinasivat tirahtaa 20 minuutin välein ja koko keho oli kananlihalla. Huikeeta!

Elokuva oli todella hyvin tehty ja se sisälsi mielestäni paljon hyviä opetuksia. Vahvimmiten mieleen jäi tuhkimon äidin sanoma elämänohje: Have courage, be kind. Ole rohkea, ole kiltti. En tiedä miksi, mutta aloin miettimään tätä asiaa enemmän, sitä kuinka tärkeää on olla kiltti, mutta rohkea. Kiltteys ei saisi johtaa siihen, että sitä käytetään hyväksi. Siksi siis se rohkeus, rohkeus olla oma itsensä ja pitää omia puoliansa.

>>

Today I went to see the Cinderella movie and I CAN’T WAIT to see it again!  Disney rarely disappoints with their movies and this was no exception. During the movie I had to struggle not to cry every 20 minutes. And the chills! Whoa

The movie was well made and entailed important lessons. The thing that really hit me was what Cinderella’s mother told her: Have courage, Be kind. I don’t know why but I started thinking about this, why it is so important to be kind and have courage. Your kindness should never be used against you, I guess that is why it is important to be brave. Brave enough to be who you are and stand up for yourself.

Cinderella Makeup - Saraphina.fi

Leffassa tuli myös esille kuinka ihmisiä ei pitäisi valita heidän hyödyn tai taustojen takia, vaan sen mukaan kuin he ovat. Ja mielestäni on mahtavaa, että elokuvat jotka ovat suunnattuja nuorille sisältävät opettavaisia asioita ilman, että ne ovat liian esillä. Varmasti me kaikki olemme tavanneet erilaisia ihmisiä ja on hyvä pitää mielessä, että me kaikki olemme meille tapahtuneiden asioiden muokkaamia.

>>>

The movie also showed how you shouldn’t choose people into your life just because they have something to offer or you could use them to your advantage. You should pick people because of who they are. And I really appreciate it that movies that are directed for youngsters have important messages. I’m sure we have all met people from one end to another and it is important to keep in mind that each and everyone of us are the outcome of things that have happened to us.

Cinderella Makeup - Saraphina.fi

Odotin tämän elokuvan näkemistä sen verran, että inspiroiduin tekemään teemaan sopivan meikin. On ehkä hupsua ajatella näin, mutta meikissä on tietynlaista taikaa. Se voi antaa sen kantajalle itsevarman olon ja joskus meikillä on niin iso vaikutus, että voi tuntea itsensä toiseksi ihmiseksi. Tietenkään meikin ei kuulu olla suojakilpenä vaan hauskana lisänä.

Tänään halusin olla tuhkimo.

>>>

I was so excited to see this movie that I had to make my own version of Cinderella’s makeup. It may be silly to think like I do, but I think that makeup has its own kind of magic. It can give confidence to its carrier and a feeling of being something or even someone else. Of course makeup shouldn’t be a shield but instead a fun addition.

Today I wanted to be Cinderella.

You may also like

8 comments

 1. Wautsi millainen ulkoasu tällä blogilla on! :) Tää on vähän hassu kysymys, mutta mille pohjalle sä oot tän blogin tehnyt? Bloggerin vai jonkun muun? Sun banneri on tosi kiva, ja mietin että miten sä oot saanut sen ‘pysymään’ tuolla vasemmassa ja oikeessa reunassa tuolleen.

  Ja pakko tähän on jotain postaukseenkin liittyvää kommentoida, sä olet tosi kaunis ja toi meikki on tosi hieno! :)

  1. Iik, kiitos Noora!

   WordPressin kautta ylläpidän omaa sivustoani ja Arcade Basic on käyttämäni templetin nimi. Se onkin varsin suosittu simppeliyden takia (: Muutamia muokkauksia on tietenkin tullu tehtyä, mutta esim. banneri menee itsestään noin!

 2. Cinderella oli aivan uskomattoman ihana leffa ja kyyneleitä meinasin vuodattaa vaikka kuinka monta kertaa! Lavastus, puvustus, näyttelijät, tarina aaaah ♥ Ja juurikin tuo have courage, be kind upposi myös minuun.

  1. Ehdottomasti lavastus ja etenkin puvustus oli uskomaton! Tuhkimon sininen mekko oli niin kaunis, tykkäsin älyttömästi alta vilahtavasta metallinhohtoisesta satiinista. ♥

 3. Vain lasikengät puuttuu! :O

  Kai se tämäkin leffa on sitten katsastettava… vähän kyllä jänskättelee kun nyky-Disneyn taso on ollut viime vuosina snadisti heikohkoa. EI siinä, kyllähän Disney-fanboylle läpi menee melkein mikä vaan :D

  1. Ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa! Mun mielestä taas Disneyn elokuvat on melkeinpä aina ollut hyviä (:

   Kerro mitä mieltä olit jos käyt katsomassa (:!

  1. Sittenkin kun koulu on ohi niin varmasti löytyy aikaa tällaselle postaukselle! :) Kiitos paljon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *