Pääsiäinen Alankomaissa

Captured by Kia Carolina

Pääsiäinen Alankomaissa

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Onko moni teistä jo loman vietossa? Itse vietän tämän pääsiäisen Alankomaissa ystäväni luona. Saavuin Amsterdamin lentokentälle perjantaiaamuna ja hyppäsin Utrechtiin suuntaavaan junaan suoraan kentältä. Olen Alankomaissa ensimmäistä kertaa ja olen käynyt ylikierroksilla koko päivän, sillä täällä on niin kaunista ja todella paljon nähtävää. Rakastan yli kaiken sitä, että kaupungissa kävellessä vastaan tulee useita uniikkeja paikkoja, pieniä panimoravintoloita ja kahviloita. Utrecht on todella kaunis kaupunki ja arkkitehtuuri täällä on silmiä vangitsevaa – jokainen katu on erilainen ja erottuva. Olimme ensimmäisen päivän Utrechtissä ja nyt lauantaina suuntaamme Amsterdamin keskustaan ja vietämme päivän sekä illan siellä.

Mutta hieman päivän asustani. Olin kunnon Zara-tyttö, sillä koko asuni takkiani lukuunottamatta ovat Zarasta. Päälläni on valkoinen t-paita, missä lukee osuvasti Amsterdam – tämän ostin tasan siksi, että olin niin fiiliksissä tästä reissusta. Pakkohan tämän paidan oli päästä asukuviin! Toisena ihastuksena on nämä vaaleanpunaiset housut. Vaalenpunainen on tämän hetken lempisävyni vaatetuksessa mustan ja valkoisen ohella. Lisäksi päälläni oli musta Elloksen takki ja Zaran kevyet lenkkarit. Näillä lenkkareilla oli todella mukava kävellä! :)

Pian lisää kuulumisia. Nauttikaa pääsiäisestä! xx

_

 Happy Easter everyone! I hope that you’ve had a good one so far. I’m spending the holiday in the Netherlands with my dear friend. This is the first time I visit her so there’s a lot to talk about and many places to visit here. We had a wonderful day in Utrecht and today we’ll head to Amsterdam. It’s my first time here so everything is new – naturally I’m super excited! The architecture is really beautiful here and each street looks different, and yet, so similar. Any who, I wore this cute t-shirt which was a perfect match for the day. After all, I landed in Amsterdam. I’m also wearing these cute pale pink jeans from Zara, black sneakers from Zara as well, and jacket from Ellos. Enjoy the Holiday’s!

Pääsiäinen Alankomaissa

Pääsiäinen Alankomaissa

Pääsiäinen Alankomaissa
Pääsiäinen Alankomaissa

Pääsiäinen Alankomaissa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *