Q Hair Kamppi – Oliko uusi kokemus onnistunut?

Q Hair Kamppi uusi kokemus

Nyt tapahtui vihdoin se, mikä ei ole tapahtunut puoleentoista vuoteen – kävin kampaajalla!

Tämä asia huvittaa erityisen paljon siksi, että puhun usein kauneusjutuista ja siitä huolimatta en kuitenkaan ollut käynyt kampaajalla yli puoleentoista vuoteen, hah. Kauneusbloggaajan papukaijamerkki kuuluu selkeästi tänne! Yksi syy on kyllä se, että en värjää hiuksiani ja siksi ei ikinä tule sellaista paniikkia, että apua nyt täytyy tehdä asialle jotain asap. Hiukset ovat kasvaneet omaa tahtiansa ja näyttäneet pienen vaivan jälkeen ihan hyviltä. Kuitenkin tämä vuoden puolella hiukset alkoivat helpommin takkuuntumaan ja hiusmallin puuttuminen alkoi mietityttämään. Olin Kampin Korttelissa käydessäni huomannut, että Q Hair oli avannut uuden liikkeen ja se näytti todella erilaiselta ja kiinnostavalta.

Q Hair -kampaamot olivat ennenkin tulleet vastaan mm. palstoilla ja vain positiivisessa valossa. Kampaajalle menosta päätettyäni menin suoraan Q Hairin sivuille ja valitsin kampaajakseni Style Director Giaun. Ajanvarausta tehdessä on mahdollista valita kampaajaksi joko: Art Director, Style Director, Senior Stylist, Stylist, Junior Stylist tai Trainee. Valinta vaikuttaa hintaan sekä todennäköisimmin saatavilla oleviin aikoihin. Itse halusin päästä huippulahjakkaan ja varmasti kokeneen tyypin penkkiin. Q Hair Kamppi valikoitui paikaksi.

Sanon jo nyt, että tämä kampaamoreissu oli yksi elämäni parhaimmista, ellei jopa paras. Giau oli todella ammattimainen ja ystävällinen. Ensimmäistä kertaa ikinä minulla oli sellainen olo, että tämä tyyppi tietää tasan mikä toimii hiuksilleni ja miksi. Kerroin Giaulle lyhyesti, että haluan latvoihin kerrostusta, noin 5 cm pois pituudesta ja lisää avaruutta kasvoille. Hän heti kertoi miten kyseinen idea toimisi minun hiuksilleni – hän näytti kuinka paljon hiuksista voisi ottaa pituutta niin, että hiukset olisivat edelleen pitkät, mutta parempikuntoisemmat. Lisäksi hän kertoi, että minulla on vähemmän hiuksia pääni sivuosilla ja näin hän leikkaisi pehmeämmin kasvoja kehystävät hiukset. Lopuksi hän ehdotti Olaplex-hoitoa, sillä pitkään eläneet hiukseni olivat melko kuivat ja väsähtäneet. Olin tässä vaiheessa kädet ilmassa ja valmis sanomaan do what you want girl, I’m in! Giau kertoi hiuksistani asioita mitä olen huomannut, mutta en oikein täysin ymmärtänyt.

Voitteko muuten uskoa, että pesupaikalla oli hierontatuolit! Hieman ujostutti ekat 10 minuuttia, mutta  sitten vain nautin. Ehdottomasti mukavin pesupaikka, missä olen koskaan ollut. Hetken ehdin pesupaikalla myös olemaan, sillä Giau teki hiuksilleni suosittelemansa Olaplex-hoidon hiustenpesun yhteydessä. Olaplex-hoito on hiuksia korjaava hoito. Omalla kohdalla hiuksista tuli pehmeämmät ja terveemmän tuntuiset. Ostin itselleni myös Olaplex-tuotteen kotikäyttöön, kiva päästä kokeilemaan kuinka tuote toimii ja miltä hiukseni näyttävät kuukauden päästä.

SPEKSIT

  • Q Hair Kamppi / Kortteli, Kampin Keskus, 5. kerros
  • Leikkauksen teki Style Director Giau
  • Ekstrapitkien hiusten mallinmuutosleikkaus 100€
  • Olaplex-hoito leikkauksen yhteydessä 55€
  • Olaplex-kotihoituote 28€
  • Pesupaikalla hierontatuolit!! Ja kyllä, tämä kuuluu spekseihin, hihi

 

Alla näette lopputuloksen sekä vikan selfien ennen hiustenleikkuuta, hih! :) Ja kiitos Giaulle ennen- ja jälkeen-kuvista. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Seuraava askel on sitten ylläpito.

_

Hellooo! I have a great tip for you all. If you live in Helsinki or are planning to visit Helsinki, I warmly recommend you visit a hair salon called Q Hair which is located in Kamppi. Their Style Director Giau is super talented and a true professional. Giau gave my hair a new style and I really like it. She also did a Olaplex treatment which made my hair smooth and healthier looking. Feeling happy :) 

Q Hair Kamppi - Oliko uusi kokemus onnistunut?

Q Hair Kamppi Kortteli

Q Hair Kamppi Kortteli

Q Hair Kamppi Kortteli

Q Hair Kamppi Kortteli

Q Hair Kamppi pesupaikka

Q Hair Kamppi

Q Hair Kamppi

Q Hair Kamppi kokemus

Q Hair Kamppi kokemus

Q Hair Kamppi kokemus

 

You may also like

2 comments

  1. Aivan ihana tukka! Kuulostaa tosi hyvältä kampaamolta! Hyvä tietää, että Kampistakin löytyy hyvä kampaamo :) Itse käyn Pure Hairdressingissä, josta oon tykännyt tosi paljon. Mutta jos tilanne vaatii niin tiedän, että Q Hair on hyvä vaihtoehto myös ;)

    1. Kiitos paljon Ani! Jos ikinä tulee sellainen olo, että haluat kokeilla uutta, niin suosittelen kyllä kampaajaksi Giauta :) Pure Hairdressing on minulle uusi paikka, mutta en epäile etteikö olisi hyvä – sun hiukset on niin ihanat xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *