Quick & Healthy Vanilla Fudge

Healthy vanilla dessert

 

Olen se joka rakastaa hyvää ruokaa, mutta ei ikinä ole valmis laittamaan aikaa sen tekemiseen. Olenkin päättänyt, että tulevaisuudessa minulla on oma kokki, joka hoitaa tämän asian puolestani, hihi. Tähän elämänpisteeseen on kuitenkin vielä jonkin verran aikaa, joten turvaudun helppoihin ja nopeisiin vaihtoehtoihin siihen asti!

Resepti on alunperin Feel Good Kitchenin Ainolta, mutta himon iskiessä ja joidenkin aineksien puuttuessa päätin improvisoida ja katsoa miten käy. Alkuperäisen reseptin voit lukea täältä tai katsoa videona. Ehdottomasti visiitin arvoinen blogi!

>>>

I’m the kind of person who loves good food but isn’t ready to put the time and effort to create it. For that reason I’ve decided to hire my own chef to solve that problem, hihi. Needless to say that I won’t be getting my own chef anytime soon, so until that, my menus will be quick and easy!

The original recipe is from Feel Good Kitchen‘s Aino, but in the middle of being impatient and having the biggest craving, I had to improvise with the ingredients that I had. You can either read the original recipe or watch a video here! This blog is definitely worth a visit!

terveellinen vanukas

Resepti

1 Banaani

1,5 rkl Chiasiemeniä

1 dl Soya vaniljakastiketta

0,5 dl Vanilja soijajuomaa

Soseuta banaani haarukalla, ja lisää loput ainekset. Valitse kaunis kippo, kelmua päälle ja laita noin 1-2 tunniksi jääkaappiin viilentymään. Jääkaapissa chiasiemenet saavat hetken turvota ja koostumus muuttuu vanukasmaiseksi. Mikäli käytät vaniljakastikkeen sijaa vain vanilja soijajuomaa (eli n.2dl), täytyy vanukkaan antaa olla jääkaapissa yön yli, jotta saat aikaan halutun koostumuksen.

Ja näin on herkullinen (ja melko terveellinen) välipala valmis! Nyt herkuttelemaan xx

>>>

Recipe

1 Banana

1,5 tbl Chia seed

1 dl Soy vanilla sauce 

0,5 dl Vanilla soy drink

Smash the banana and add the rest of the ingredients. Choose a pretty dish, wrap it up and put it in to the fridge for 1 to 2 hours. The chia seeds will swell in the fridge, hence turning the mixture in to a fudge like consistency. If you’re going to leave out the vanilla soy sauce ( using 2 dl of vanilla soy milk instead), the mixture needs to be in the fridge over night to get the desired consistency.

Now you can enjoy your (kind of) healthy snack! Kisses xx

You may also like

4 comments

 1. Yayyy! Kiitos tämän postauksen inspiroiduin vallan kauhiasti!
  Viikonloppuna tehdään siis terveellistä ja niin kovin vettä kielelle heruttelevaa ratatouillea! <3

  Merci beaucoup ^_^

   1. Au contraire, mon amie… aikaa tahtoo viedä vain alkuvalmistelut vihanneksia leikellessä. Sitten vain nopeasti jokainen satsi erikseen oliiviöljyssä ’till golden brown ja pataan mausteiden joukkoon. Uunissakin tämä versio viihtyy vain tunnin. Pitänee vielä lukea lisää aiheesta että selviäisi kuinka se mahdollisimman autenttinen ja alkuperäinen ratatouille oikein tehdään (perfektionismi, halloo?). Tämä on jo lähellä (vaikka itse sanonkin köh köh) ^_^

    1. Näinkö? Olen selvästikin elänyt harhakuvitelmissa ja luullut, että ratatouillessa menee ainakin se kaksi tuntia :O Hihi, ja itsensä kehumisessa ei ole mitään vikaa! Jokainen meistä on hyvä jossakin, sinulla ratatouille on selvästi yksi monista (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *