Rakennekynnet Tallinnassa – UPDATE

*Ei sponsoroitu

Rakennekynnet Tallinnassa

 

Moikka tyypit, toivottavasti päivänne on mennyt ihanasti! Hullunkurista kyllä, kirjoitan tällä kertaa postauksen suomeksi ja englanniksi. Minulle tulee tasaisin väliajoin teiltä kyselyitä Tallinnassa laittamistani rakennekynsistä, joista olenkin ehtinyt kirjoittamaan teille aikaisemmin postauksen. Halusin tehdä teille päivityksen siitä, että tykkäänkö vielä samaisen kynsiteknikon jäljestä ja missä rakennekynnet voi käydä laittamassa.

Linkkaamassani postauksessa kerron myös kokemuksistani sekä kynsihistoriastani lyhyesti. Monien mutkien kautta löysin Tallinnassa asuessani minulle parhaan kynsiteknikon. Kokemusta on niistä hirveistä kynsien tuhoajista, yliviilaajista ja jopa melkein kiehuvasta asetoni-“kynsikylvystä”. On ollut pidempiä aikoja kun olen rakennekynsiä pitänyt ja lyhyempiä. Haluan tällä tekstillä antaa teille mahdollisimman paljon informaatiota, jotta osaatte valita teille oikean paikan ja kynsiteknikon. Tallinnassa kun niitä on melkein joka kulmassa :)

Olin kevään aikana ehtinyt muutamaan otteeseen miettimään rakennekynsien uudelleen ottamista, sillä taukoa oli kertynyt jo vuosi. Kuitenkin pelko siitä, että joudun raavaamaan Tallinnan ja Helsingin välillä vähintään kolmen viikon välein kynsien takia mietitytti to say the least. Helsingistä kun en ole löytänyt vielä yhtä hyvää teknikkoa ja myönnettäköön, että en ole sellaista vuosiin etsinytkään. Kevään aikana on tullut muutama kynsiteknikko Helsingissä vastaan kenen luokse uskaltautuisin menemään jatkossa. Tulin siis siihen tulokseen, että otan nyt rakennekynnet Jaanikalla Tallinnassa ja päätän myöhemmin mitä teen asian kanssa. Täytyy myös sanoa, että ensimmäistä kertaa teinivuosien jälkeen otin rakennekynnet hieman epäröiden. En siksi ettenkö tykkäisi jäljestä tai kynsien laadusta, vaan siksi, että en tiedä ovatko rakennekynnet enää se “oma juttu”. Näin sitä ihminen vain muuttuu :)

Kuitenkin, kaikille teille rakennekynsifaneille voin sanoa, että Jaanika on erittäin ammattimainen ja kokenut kynsiteknikko, joka tekee hyvää jälkeä. Minulle yksi tärkeimmistä asioista on ollut se, että hän kuuntelee toiveitani niin kynnen muodon kuin myös paksuuden suhteen. Olen todella neuroottinen siitä miten paksut rakennekynnet ovat, mitä ohuemmat, sen paremmat. Tietenkin tässäkin on omat rajansa, mutta voin sanoa, että rajoilla ollaan :D Kynnet kestävät osumia ja myös pienet sähellykset. Olen oppinut, että rakennekynnet eivät ole työvälineitä(kantapään kautta), joten vaikka ne kestävät ovatkin, avataan ne purnukat oikeilla välineillä. Lisäksi oli kyseessä kuinka hyvät rakennekynnet tahansa, uiminen ja saunominen rasittavat rakennekynsiä, tämä on hyvä pitää mielessä. Pienen disclamerin jälkeen voinkin sanoa, että olen edelleen hyvin tyytyväinen kynsien laatuun ja Jaanikan palveluun. Reilu tunti menee hänen kanssaa nopeasti, sillä siinä ajassa ehdimme jutella vaikka mistä ja vikkelänä tyttönä pystyy myös katsomaan somekanavia välillä.

Halusin hetken odottaa ennen tämän tekstin kirjoittamista, jotta näen miten kynnet pysyvät. Laitatin rakennekynnet noin puolitoista viikkoa sitten ja sinä aikana olen huomannut pientä ilmaantumista muutamassa kynnessä sekä peukalon tipeissä pieniä halkeamia(ei siis geelissä). Ilmaantuminen on minun kynsilleni melkein väistämätöntä, ja superpienet kuplat muutaman kynnen sivussa eivät haittaa huoltovälin puolissavälin. Pienet halkeamaviirut tipissä tulivat mitä todennäköiseemin peukalon kynsien toheloinnista, saunomisesta ja uimisesta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään kynsien pysyvyyteen tai ulkonäköön, uurteet ovat hyvin pienet. Muutoin kynnet ovatkin olleet moitteettomat!

Mainitsen vielä, että pidän mahdollisimman luonnollisista kynsistä, joten rakennekynteni ovat läpinäkyvät. Näin minun on myös helppo lakkailla niitä itse. That’s it! Jestas mikä maratooni tuli, hih. Mikäli mieleen tulee kysymyksiä niin ask away! Vastaan kommentteihin parhaani mukaan :)

INFO

Missä: Tallinnassa, Viru ilusalong Si Style

Kynsiteknikko: Jaanika

Kieli: Viro, Suomi ja Englanti

Nettisivut: Klik!

Hinnasto: Klik!

Rakennekynnet Tallinnassa

Rakennekynnet Tallinnassa

Rakennekynnet Tallinnassa

Rakennekynnet Tallinnassa

Rakennekynnet Tallinnassa

Rakennekynnet Tallinnassa

 

Rakennekynnet Tallinnassa

Hi everyone! Hopefully you’ve had an amazing day! This time around I’m going to keep it a bit short. The massive essay above is me getting excited by writing in Finnish. If you want to read my previous post on the same subject here’s the link.

I spent a day in Tallinn a while back and went to my trusted nail technician Jaanika to get my nails done. I did think about this decision for a moment as I feel like gel nails are “not me” anymore. Anyhow I wanted to hop on a time machine and try if my gel nail days were really over for or if I’d still love them as I did before. I haven’t made my mind yet, but that doesn’t mean that I’m not happy with the quality. I am.

Jaanika is an experienced nail technician and has always listened to my preferences and wishes. I’m almost neurotic on the thickness of the gel nails and Jaanika has always made the nails as thin as possible. You can be sure that in a week you’ll have a broken nail if the nails are too thin. Gel nails are usually a bit more flexible in my opinion so if you happen to hit your nail on something, probably nothing will happen.

I waited a week and a half before writing this because I wanted to give an honest review on how the nails have stayed. For the moment being I have a few super small air bubbles on two nails. The tips that are on my thumb nails have really small cracks but not on the gel part. The small bubbles and cracks have probably developed from swimming, sauna and just plain and simple hitting my hands all over the place. Otherwise the nails are in a good condition and look great!

All the information is below, if you have any questions, leave a comment and I’ll replay to the best of my knowledge :)

Have an amazing morning, day, evening!

INFO

Where: Tallinn, Viru ilusalong Si Style

Nail technician: Jaanika

Language: Estonian, Finnish & English

Web pageKlik!

Price list: Klik!

You may also like

2 comments

    1. Kiitos paljon! Vielä mietiskelen mitäköhän näiden kanssa tekisi, mutta selvinneen pian. Oli kiva nähdä! :) Upeaa alkavaa viikkoa xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *