Recap Sunday #7

saraphina

 

Olen tunnin ajan yrittänyt aloittaa kirjoittamista, mutta heti kun aloitan, puhelin soi ja värisee enkä malta olla vastaamatta. Kesä on ihanaa aikaa, ympärillä tapahtuu niin paljon ettei meinaa pysyä perässä. Rakastan sitä, rakastan kiirettä, ihmisiä, asioiden sekaista paljoutta ja tätä draivia. Kesä on minulle sitä aikaa kun saatan klo 04 aamulla lähteä pyöräilemään nähdäkseni auringonnousun samalla nauttien raikkaan viileästä säästä. Kesällä kävelen paljain varpain asfaltilla ja menen nurmikolle istumaan baari-illan jälkeen. Kesällä elän.

Ei varmaankaan tule yllätyksenä, että jonain päivänä kotini tulee olemaan paikassa, jossa kesä on ikuinen. Tiedän, että muutin vasta muutama päivä sitten takaisin Suomeen, mutta tulevaisuuteni ei ole ainakaan kokonaan täällä. Se tulee olemaan kahdessa, kolmessa tai jopa neljässä paikassa.

Kuluva viikko on pian ohi ja luulin, että olisin ollut surullisempi jättäessäni Tallinnan taakseni, mutta sen sijaan tunnen oloni todella voimakkaaksi. Hassusti sanottu, mutta se pitää paikkansa. Aloitan uuden jakson elämässäni, jota olen niin pitkään odottanut ja nyt vihdoin on tullut se aika. Olen tämän vuoden ajan pidätellyt itseäni ja niin sanotusti ladannut akkuja, ja nyt laitan kaiken peliin, kirjaimellisesti. Olen löytänyt oikeat asiat joihin laitan energiani ja panostukseni, nämä asiat ovat suurimpia intohimojani joiden vuoksi olen valmis tekemään uhrauksia ja niitä olen tehnytkin.

Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että keskittämällä aikansa ja panoksensa valittuihin asioihin, tulokset ovat taattuja. Kun jatkuvasti panostat intohimoihisi etkä anna minkään viedä focustasi päämäärästäsi, ei mikään voi tulla sinun ja onnistumisen edelle. Tämä sääntö päätee jokaikiseen ihmiseen maan päällä, lähtökohdista huolimatta. Miksi uskon näin? Jos jokaisen ihmisen tulevaisuuden määrittelisi heidän lähtökohtansa tai elämäntilanne, minulla ei olisi mitään mahiksia. Se on asia jota en voi hyväksyä. En anna minkään ulkopuolisen tekijän vaikuttaa ajatusmaailmaani tai onnistumiseeni. Minä teen oman onneni, omat saavutukseni ja minä luon itselleni “hyvän tuurin”.

Miksi?

Koska voin.

I’ve tried to start writing for the past hour but my phone keeps constantly ringing and buzzing and I’m too impatient not to answer right away. I love summer, so many things are happening at the same time that it’s hard to keep up. I love it; I love the hurry, people, the complete mess and the drive.

For me summer is the time when I can wake up 4 in the morning and go for a bike ride just to see the sunrise and enjoy the breeze. When it’s summer I can walk bare foot on the asphalt and go sit in the grass after a night at the club. When it’s summer, I live.

It probably doesn’t come as a surprise that someday I’ll live in a place where it’s always summer. I know that just a couple of days ago I moved back to Finland but My future is not here, at least not entirely. It will be at two, three or four different places.

The past week has almost come to its end and I thought that I’d have been sadder for leaving Tallinn behind, but instead I feel powerful. I know it’s a silly thing to say but it’s true. I’m starting a new chapter that I’ve been waiting for a long time and now it’s finally time. For the past year I’ve hold myself down, charging my batteries and now it’s time to put it all in. I’ve found the right things where to put my energy and effort, these things are my greatest ambitions for which I’m ready to make sacrifices and already have.

For quite some time now I’ve thought that by directing your focus on selected things, you are more likely to get results and succeed. When you are constantly directing your effort on your passions and you don’t let anything steal your focus away from your goal, nothing can come between you and your future achievements. This rule applies to each and everyone on this planet, no matter where the starting point is. Why do I believe so?

If everyone’s future achievements depended on their starting point or life situation, I would have zero chances to succeed. That’s something that I can’t accept. I wont let an external factor affect on my probability of succeeding. I make my own happiness, I make my own achievements and I create my own “luck”.

Why?

Because I can.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *