Recap Sunday – Kuulumiset!

Saraphina

Hei kaikki ihanat! Olen puskenut to do-listaa läpi kuin hullu, jotta pääsisin mahdollisimman nopeasti kirjoittelemaan teille :) Tämä viikko on pitänyt sisällään paljon, joten Recap on paikallaan.

>>

Hey loves! I’ve been trying to push through my to do list as fast as possible so that I have time to write to you :) This week has entailed a lot so a recap is in order.

Saraphina

Syyskuu on alkanut ja vihdoin myös rutiinit. Tämä viikko oli yhtä juhlaa ja pitkiä päiviä. Syksy näyttää itseasiassa sen verran nopeatempoiselta, että se tulee näkymään varmasti myös täälläkin, nimittäin postausmäärän suurenemisessa. Postauksien pituudet saattavat hieman lyhentyä, mutta niitä tulee enemmän. Olen pitkään miettinyt, että olisiko tämä parempi ratkaisu, joten kokeillaan sitä. Tämän syksyn tarkoituksena on kokeilla kaikkea uutta!

Käykö teille usein niin, että ette aina tajua kuinka paljon olettekaan saaneet aikaiseksi? Vasta kun katsoo taakse niin ymmärtää, että on ehtinyt tekemään vaikka mitä.

>>

September has started and finally my routines also. Even though this week was all about working late and events, I feel relaxed and happy. Autumn will make my schedule a bit busier but now I see a chance to try out a few new things on the blog. Starting now, well after this post, I’ll write more frequently but shorter posts. Let’s see how it goes! This fall is all about new things.

Saraphina - KappAhl

Saraphina - KappAhl

Olin tällä viikolla KappAhlin tilaisuudessa, jossa esiteltiin uutta Vintage Stories linjaa sekä uusia juhla-asuja. Ehdottomia lemppareitani olivat samettiset tuotteet, jotka tuntuivat ihanan pehmoisilta. Olin myös onnellinen kun sain raikasta aamupalaa heti aamusta. KappAhl on mielestäni kehittynyt paljon vuosien varrella ja löytänyt oman tyylinsä. 

>>

I got to enjoy a super healthy breakfast at KappAhl’s Vintage Stories line release the other day. I absolutely loved their black velvet dress. I think that KappAhl has gone a long way and they have improved their lines along the years.

GANT - Saraphina

Tässä pientä teaseriä ensi viikolla tulevasta postauksesta, hihi. Ajattelin vielä illemmalla tehdä lopputyötäni hetken sekä suunnitella lupaamaani meikkipostausta! Fiilis on huikea, sillä ideoita tulee koko ajan vain lisää. Iiks! En malta odottaa! Tuntuu siltä, että tämä on oudoin Recap Sunday ikinä, joten tällä kertaa lopetan tähän. Paljon on uusia asioita tulossa.

Miten teidän viikkonne on mennyt? Kuulisin mielelläni mitä teette vapaa-ajallanne ja kokeiletteko ja käyttekö te uusissa paikoissa? :)

>>

Btw, here’s a small teaser on what’s coming up later, hihi. I just have to say how happy I am at the moment and I’m over flowing with ideas. I can’t wait! I feel like this Recap Sunday is the weirdest one so far so I’ll live it as it is. So many new things coming up that it’s hard to concentrate.

How did your week go? I would love to hear what you do on your free time and if you frequently try out new things or go to new places :) 

You may also like

4 comments

 1. Ei kyllä käy… lähinnä aina tulee notta “omg näinkö vähän sitä tuli tehtyä???” ;D
  Viime viikko meni työkiireissä… uusia projekteja pukkaa päälle ja niiden valmisteluja väännettiin oikein urakalla. :O

  Entäpä sitten vapaa-aika.. ei varmaan ole yllätys että lähinnä sisällä sekin menee. Toki joskus kerkeää ulos porukkashoppailemaan tai jopa niille eräille pallokentille, mutta indoor fun with gaming and piano playing se primäärinen rentoutumiskeino tahtoo olla… *cough*geek*cough*. No joo, kai sen kokkailunkin voisi laskea tähänkin kategoriaan jossa myös niitä kokeiluita tapahtuu…

  *^__^*

  1. Oih ihanaa, projekteja! Niin siistiä, että pääset työstämään niin montaa uutta asiaa :)

   Haha, tavallaan en ole yllättynyt (häpeäapina), mutta nyt voidaan laittaa jo syksyn piikkiin ettei kerkeä olemaan niin paljoa ulkona, eikö? (; Kokkailu on aina erittäin bueno!

   1. Joo! Syksyn! Nimenomaan! Öh… ei minkään muun syytä ole ulkoilemattomuus!!!
    Syksyä ja sateisuutta voi käyttää myös hyvin inspiraationa emotionaalisille melankolinaisille pianosävellyksille! Syksy on ihanaa aikaa yayyy! \o/

    1. Haha, syksy on kyllä kaiken masentavan ja surullisen alku, mutta kieltämättä on ihanaa, että pääsee vihdoin käpertymään pehmeään villatakkiin teekuppi kädessä. Amen to that. Ja tuoksukynttilöitä voi jälleen alkaa ostelemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *