SATURDAY MORNING

Saturday morning, roses and coffee

 

Tämänlaista aamua olenkin jo hetken odottanut. Olen koko kesän ollut koko ajan menossa päivästä riippumatta ja vaikka on ollut ihan älyttömän hauskaa ja yksi parhaimmista kesistä ikinä, on se myös ollut kuluttavaa. Tänään ei toki ole täysin raikulipäivä, sillä tekemistä on kotona vaikka kuinka. Kuitenkin se, että minulla ei ole kiire minnekään ja saan rauhassa tehdä listani kaikki asiat on asia mikä rauhoittaa ja palauttaa balanssiin. Viihdyn enemmän kuin hyvin yksin omassa seurassani ja tarvitsenkin viikkoihini päiviä kun voin vain olla itsekseni. Yksin oleminen on minulle aikaa kun lataan akkuja ja innostun uusista ideoista.

Menen kyllä illalla kuvailemaan, sillä olisihan se täysi väärys olla menemättä ulos kesäpäivänä, samoin huomenna hah. Mutta muuten aionkin viettää aikaa itsekseni, itseasiassa, sunnuntaibrunssi läppärin kanssa lempparikahvilassa ei voisi täydellisemmältä kuulostaa.

Toivotan teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua! Tämä likka jatkaa listan suorittamista, hihi. xx

 •••

This morning was something that I’ve waited for a while. I’ve been on the go almost every day for the whole summer and it’s been fun, but yet, so consuming. Even though I’m spending most of my day at home, I still have many things that I want to do. Anyhow the fact that I’m not in a hurry and I can do the things on my to do list with my own time is what brings me joy and balance. Since being a little girl I’ve always enjoyed spending time alone and I still need days when I’m completely alone. Instead of getting bored I actually get more energetic and my mind starts to flow with ideas, I love it. 

But, hah there’s always a but, I’m going to meet a friend later in the evening. I’d be a fool if I didn’t go outside to enjoy the sun. Tomorrow I’m probably going to start my day at my favourite brunch place in the company of my laptop. Perfection.

I wish you all have an amazing weekend, I’m for sure going to enjoy every minute. xx

Saturday morning, roses and coffee

Saturday morning, roses and coffee

Saturday morning, roses and coffee

Saturday morning, roses and coffee

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *