Surprise!

Saraphina.fi // arvonta

 

Jestas sentään, tapahtuuko tämä oikeasti? Blogihistoriani ensimmäinen arvonta, kyllä vain. Tämä arvonta on teille kaikille ihanille Suomessa asuville lukijoilleni, siksi myös kielenvaihdos. En halunnut, että englannin kieleksi kirjoittaminen estäisi ketään osallistumasta, joten tässä sitä ollaan. Tuntuupas hullunkuriselta kirjoittaa teille suomeksi, heh.

Viime postauksessa ehdinkin jo kertoa, että blogini täytti kaksi vuotta. Olen tästä enemmän kuin innoissani ja päätinkin vetää nämä blogisynttärit täysillä. Tämä on myös kiitos teille kaikille tuesta ja antamastanne ilosta. Onhan suurin osa lukijoistani kuitenkin Suomesta. Minulle oli hyvin tärkeää, että arvottavat tuotteet ovat tämänhetkisiä lemppareitani ja sellaisia mitä kaikki voivat käyttää. Olisi ikävä voittaa jotain mitä ei sittenkään voisi käyttää esimerkiksi väärän sävyn takia. Osa näistä ihanuuksista on tavalla tai toisella näkynyt blogissani ja Snapchätissäni. Mieleeni tulikin, että voisin jatkossa tehdä suosikkituote-postauksia. Niitä kun tulee koko ajan uusia :)

!! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT !!

OHJEET ARVONTAAN

☞ Kirjoita kommenttikenttään kehu itsestäsi

☞ Lisää kommenttiin sähköpostiosoitteesi

☞ Tykkää blogini Facebook-sivusta TÄSTÄ

 

ARVONTA PÄÄTTYY + MUUTA

Aikaa on tiistaihin 7.6.2016 klo 18.00. asti

☞ Ilmoitan voittajalle sähköpostitse ilouutisen samana iltana. Mikäli voittaja ei ole vastannut 14.6. mennessä, arvon uuden voittajan

☞ Arvonta on Suomen sisäinen

 

PALKINTO // ARVO noin. 110€

MakeUp Eraser, beautyblender NUDE, NYX soft matte lip cream (Morocco), Makiash kynsilakanpoistoaine, Makiash kynsilakka ja korostuspuuteri & kolme Beauty by Ellos kynsilakkasävyä

 

Mikäli seuraat jo blogiani Facebookissa, pelkkä kommentti riittää :) Huikeasti onnea arvontaan!

 

Saraphina.fi // arvonta

Saraphina.fi // arvonta

Saraphina.fi // arvonta

Saraphina.fi // arvonta

Saraphina.fi // arvonta

Saraphina.fi // arvonta

 

Hi loves! Hope your week has gone well <3 This time around I did a post in Finnish as I’m making a competition which unfortunately is valid only in Finland. This doesn’t mean that I don’t love you but for the time being I can only do competition in Finland.

Have an amazing weekend! <3

Saraphina.fi -- Zara, Monki - blog 2 years-16

This moment was captured by Ronja.


Kaikki tuotteet paitsi NYXin huulipuna saatu arvontaa varten*

You may also like

36 comments

 1. Kehu itsestäni – no päätin nähdä asiat toisin, antaa muutokselle mahdollisuuden. Lakata olemasta toisten mielipiteiden uhri. Tai yhden ihmisen, ja kuulla muiden mielipide ja usko minuun.

  1. Hienoa! Muutokset tuovat aina uusia mahdollisuuksia. Tärkeetä onkin aina uskoa itseensä eikä antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa liikaa itseensä. Onnea arvontaan! :)

 2. Olen aina ystävällinen ja avulias toisia kohtaan. En puhu pahaa muista enkä puutu toisten elämään.

  1. Nuo ovat todella hyviä ominaisuuksia. Etenkin ystävällisyys on asia mikä voi muuttaa toisen ihmisen päivän täysin. Onnea arvontaan! :)

 3. Olen avoin maailmalle ja nautin elämästä. En ole itsekäs ja autan muita kykyjeni mukaan.
  Aurinkoista kesää kaikille!

  1. Ihanaa! Kun on avoimin mielen niin vastaan tulee mitä hienoimpia asioita. Aurinkoista kesää ja onnea arvontaan! :)

 4. Pyrin olemaan oikeudenmukainen parhaani mukaan ja autan hädässä olevaa jos satun paikalle tai huomaan sen. Huomenna koetan olla vieläkin parempi kuin olin tänään.

  1. Musta on aivan äärettömän ihailtavaa kuinka pyrit jokapäivä olemaan vieläkin parempi. Pyrin samaan. Onnea arvontaan! :)

 5. Moikka ja mukaan hienoon arvontaan. No jos pitää itseä kehua niin olenhan minä luotettava ystävä ja hyvä laittaa ruokaa.☆

  1. Huikeaa, että osallistut! Luotettavat ystävät ovat kyllä tärkeitä, niille voi aina kertoa jos jokin painaa mieltä. Onnea arvontaan! :)

  1. ISOT propsit! Positiivisella ajattelulla elämä vetää täyskäännöksen, ja tuo ei ole mikään helpoin juttu. Onnea arvontaan! :)

  1. Toisten huomioiminen onkin asia mille jokaisen pitäisi laittaa aikaa. Esimerkiksi tervehtiminen piristää kummasti päivää. Onnea arvontaan! :)

 6. Valitettavasti en voi tykätä, kun en ole Facebookissa.
  Toivottavasti silti pääsisi kivaan arvontaan mukaan.
  Touhuan lasten kanssa monipuolisesti ja otan heidät huomioon aina ensimmäisenä.

  1. Oi, ei se mitään! Eivät kaikki ole somessa, ymmärrän. Ehdottomasti pääset siis mukaan :)
   Ihana kuulla, ajattelen myös, että lapset tulevat ensin. Kuulostat tehopakkaukselta! Onnea Arvontaan :)

 7. Tykkään itsessäni luonnonlähesyydestä. Ihmiset ovat kehuneet hymyäni ja sanoneet että hymyilen silmilläni :) Tykkään myös fb:ssä.

  1. Hymy onkin sellainen asia, että se piristää muita ja itseänsä. Upea ominaisuus siis! Onnea arvontaan :)

  1. Juuri noin! Jokainen tarvitsee luotettavan ystävän, joka kuuntelee. Ihana kuulla, että sinä olet se. Onnea arvontaan! :)

 8. Olen aina positiivinen, hymyilen ja nauran paljon. Näen ikävissäkin asioissa ja tilanteissa aina valoisan puolen.

 9. Miten se itsensä kehuminen onkin monesti niin vaikeaa. Olen ystävällinen ja auttavainen muita kohtaan. Minua on lapsesta saakka vaivannut itsekriittisyys ja vähättely omaa tekemistäni kohtaan, mutta olen oppinut sietämään virheitäni ja tunnistanut vahvuuteni, siitä syystä yritän kehua ja kannustaa myös muita parhaani mukaan. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus :)

  1. Halusinkin, että tämä arvonta saisi ajattelemaan kuinka hyvä sitä onkaan niinkin monessa asiassa. Välillä unohdamme kehua itseämme :)

   Itsensä kehumisesta ja muiden kehumisesta tulee kyllä hyvä mieli. Ihana kuulla, että tsemppaat itseäsi ja muita. Onnea arvontaan! :)

 10. Olen äitinä parhain omalle pienelle alle 2-viikon ikäiselle tyttärelleni. <3 Olen hyvä näyttämään tunteeni. Olin kiitollinen miehelleni hyvistä yöunista niin tein hänelle kiitokseksi aamupalaa ja keitin kahvit :) Pienistä teoista saa paljon iloa itselle <3

  Tykkäsin fb-sivusta :)

  1. Oooi ihanaaa! <3 Ihana kuulla, kuulostaa täydelliseltä. Totta, pienistä teoista saa niin paljon iloa!
   Minun pitääkin ottaa sinusta mallia ja näyttää momia tunteitani enemmän. Onnea arvontaan! :)

  1. Huippua Mertsi! Ahkeruudella ja luovuttamuudella pystyy saavuttamaan mitä tahansa. Onnea arvontaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *