Tämän opin Tinderissä

tinderMeillä jokaisella on ne omat juttumme, jotkut rakastavat viettää vapaa-aikaansa liikkuen, toiset taas käpertyen peitoin alle katsellakseen leffaa. Jokaisen päivän pitäisi sisältää hyviä hetkiä jotka tekevät iloiseksi, naurattavat ja antavat. Jos tuntuu siltä, että niitä hyviä hetkiä ei vain tule, on aika tehdä omansa. Ottaa hetki aikaa itsellensä ja kokeilla jotain uutta ja hauskaa, yksin.

Aloin ajattelemaan asioiden tekemistä yksin kun olin Tinderissä ja juttelin matchin kanssa. (en voi uskoa, että oikeasti kerron tästä!!) Juttelimme siitä mitä hän nyt tekisi kun kaveri peruutti näkemisen ja heidän oli tarkoituksena mennä yhdessä ravintolaan vaihtelemaan kuulumisia. Sanoin, että kyllähän sinne ravintolaan voi yksinkin mennä. Ja tämän sanottuani tuli liuta vastalauseita minkä takia se ei olisi hyvä idea.

Tämän jälkeen juttelin ystäväni kanssa samaisesta aiheesta. Miksi asioiden yksin tekeminen on välillä jotenkin noloa? Itse teen yksin vaikka mitä, käyn syömässä, museoissa, kävin kerran jopa yksin leffassa. Kuitenkin, aina kun teen jonkun asian ensimmäistä kertaa yksin se on jotenkin outoa ja noloa. Ihan kuin viestisin ympärilläni oleville ihmiselle, että minulla ei ole kavereita. Jotenkin kummallista, että tämä on eka asia mikä tulee mieleen.

Itsestään oppii paljon uusia puolia kun heittäytyy tilanteisiin yksin ilman muiden turvaa. Aluksi puhelin saattaa olla koko ajan kädessä, mutta kun tottuu olemaan itsensä kanssa täysin yksin pystyy nauttimaan siitä ihanasta aamupalasta ilman häiriötekijöitä. Mistä sitä tietää, ehkä tutustut uusiin ihmisiin. Merkkaa siis päivä kalenterista kokonaan itsellesi tai edes kaksi tuntia, käy uudessa ravintolassa tai tee jopa jotain vieläkin pelottavamaa, mene yksin leffaan. Lupaan, että nolostus menee ohi ja sen jälkeen on hyvä mieli!

 

Ihanaa päivää kaikille!

saraphina.fi

 

We all have our own things, some love to do sports on their spare time and others love to cuddle with their blanket and watch a movie. Every day should include moments that give something, make you laugh and happy. If you sometimes feel like there’re no good moments ahead it’s time to make your own. Take time for yourself and try out new things, alone.

I started thinking about doing things alone when I was in Tinder talking with my match. (I can’t believe I’m telling you about this!!) We talked about what he could do since his friend cancelled on a dinner date. I told him to go alone and have some fun. After I said this he came up with a small list of objections.

After this I discussed about the subject of being alone with my friend. Why doing things alone is so embarrassing sometimes? I do a lot of things alone, I go to restaurants, museums, I even went to the movies by myself. Still, when I do something alone for the first time it’s somehow weird and embarrassing. Like I’m sending a message to the whole world that I don’t have any friends. This is the first thing that comes to mind and I find it strange.

You can learn a lot of new things about yourself when you throw yourself into new situation without someone standing by your side. At first it can be hard to let go of your phone but when you get used to being alone you can enjoy that beautiful breakfast without someone or something interrupting. So take a day for yourself or even a couple of hours to go to a new restaurant, or do something scarier. Go to the movies alone. I promise you that the embarrassing feeling you have at first will go away and you’ll feel better than ever!

 

Have a lovely day

xx

You may also like

8 comments

 1. Komppaan täysin! Oon kans käyny leffassa yksin ja muutenki oma-aika on elintärkeää. Kyllä jokaisen täytyy opetella olemaan YKSIN, eikä tarkoita sitä että olisi yksinäinen ;)

  1. Just näin! Yksin oleminen ei todellakaan tarkoita sitä, että pitäisi olla yksinäinen. Ideana on nimenomaan oppia olemaan yksin niin, että se on kivaa :)

 2. Ja taas Wicked kertoo totuuden: And if I’m flying solo, at least I’m flying free! :)
  Tosin myönnettävä on että jos joku niin shoppailu yksin on kyllä sitten tylsää. Siinä on aina oma fiiliksensä kun porukkashoppailua päivän harrastaa ja välitaukoja lattekupin ääressä kuluttaa. <33

  Jos muuten yksinäisyys niin kovin iskee, parhaimmat kaverit Mario, Luigi ja Yoshi vain parin klikkauksen päässä odottelee! ^___^

  1. And freedom is everything! Totta, shoppailuseura on aina tervetullutta sekä ihanat kaakaot (: Hihi, ja tietenkin 9gag ja Yotube pitää aina seuraa <3

 3. Hahah hyvästä paikasta sait postausidean :D Pitää varmaa tinderöidä useemminkin, etenki jos alkaa inspiksen puute iskee (; Oon kyllä niin samaa mieltä tosta, et aluks yksin meneminen syömään/kaffille/kaupungille tuntuu kauheen oudolta ja tuntuu sitlä et kaikki kelaa ettei sul vaan oo kavereita. Mut tosielämässä a) ketään tuskin kiinnostaa ja b) se on loppujen lopuks aika jees. Välillä ainaki :)

  1. Naureskelin samaista asiaa aikasemmin! :D Inspiraatio löytyy välillä mitä kummallisimmista paikoista (;

   A ja B kohta on niin totta. Aluks tuntuu oudolta mutta loppujen lopuks se ei olekaan niin kummallista. Pikkuhiljaa sitä tottuu olemaan vain itsensä kanssa. Ja en tietenkää sano, että aina pitäisi olla yksin, mutta joskus se on hyväksi (:

 4. Ajattelin itsekin mennä aamulla ensimmäistä kertaa yksin salille, mutten uskaltanut! Ihmeellistä, että joitain asioita ei osaa tehdä kuin kavereiden kanssa..

  1. Tiedän tunteen! Etenkin jos on vähän epävarmaolo siitä mitä salilla tekee niin paljon helpompaa mennä kaverin kanssa. Mutta kyllä sä pystyt siihen! Pistät musat korville ja vedät täysiä. Kerran kun sen on tehnyt niin seuraava kerta onkin jo helpompi :) Tsemppiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *