Täydellinen Aamu Snapchatissa

Snapchat - Saraphina.fi
Pienessä unenpöpperössä nappastu kuva, mutta tämä on se miten heräsin aamulla. Aurinko on ihanasti herättänyt jo parin päivän ajan, ja kun päivä alkaa näin, ei mikään voi mennä pieleen. 

Menin eilen aikaisin nukkumaan ja tänään heräsin 7.30 tähän ihanaan fiilikseen. Hallelujah!

Snapchat - SaraphinaOlen ottanut tavaksi aloittaa jokaisen aamun 15 minuutin joogalla, jotta keho herää ja lihakset aukeavat. Harrastin nuorempana telinevoimistelua sekä tanssia ja olin kuin purukumia. Tavoitteena on nyt tuoda tuota purukumiominaisuutta takaisin jonkin verran, jos se spagaatti onnistuisikin jo kesään mennessä.

Saraphina fitness Joogan jälkeen suuntasin salille juoksemaan 5 km lenkkiä ja fiilis oli älytön, sillä juoksin 5 min nopeammin kuin edellisenä päivänä. Amen to that! Huomaatte varmaan, että kuva on nappastu hirveissä hapoissa ja henkihieverissä. Haha, ei hätää, selvisin.

Saraphina aamu

Salin jälkeen tein aamupalaksi kaurapuuroa munanvalkuaisen kanssa sekä sivuun banaania ja mansikoita. Napa täynnä ruokaa kirjoitan tätä postausta teille. Tämän jälkeen luen kokeeseen joka on myöhemmin päivällä. Ihan älyttömän hyvä fiilis tällä hetkellä ja luottavainen mieli monesta asiasta.

Huomasitte varmaan, että kuvat ovat Snapchatista. Mikäli haluatte, voitte seurata My Storyani siellä. Snappini sisältävät kaikkea mahdollista, niin päivittäisiä asioita kuin myös hieman kummallisuuksiakin. Haha!

SnapChat: sarahgrunn

You may also like

2 comments

    1. Hei ihana Saana! <3 Joko valaistuksen ja kirkkaiden shortsien takia (aika varmasti siks) tai sitten kerrankin mun espanjalainen tausta tulee esille iholla, haha! Kunnon rusketusta odotellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *