Täydelliset kesätennarit

Täydelliset kesätennarit

 

Ihanaa aamua, päivää ja iltaa kaikille! Miten viikko on mennyt? Itse olen ollut työntouhussa, palaillut reissusta ja ottanut rennosti. Olemme järjestämässä isoa tapahtumaa työpaikallani ensi viikolla, joten olen ottanut tämän viikon rennoin mielin. Kuvasin eilen nämä täydelliset kesätennarit – tai ainakin minun mielestäni täydelliset! En yleensä pidä mistään kukkakengistä, mutta tämä pari minun oli pakko saada. Kaappini on muuttunut turhankin tylsäksi, joten nämä tennarit olivat enemmän kuin tervetulleet piristämään vaatekaappiani. Hassua kyllä, mutta nämä tennarit sopivat melkein minkä tahansa asun kanssa, oli sitten kyseessä klassisempi tai rennompi tyyli. Väriläiskistä ja pikkublingeistä huolimatta tennarit ovat enemmän valkoiset kuin värilliset ja näin sopivat moneen asuun. Yksi asia näissä kengissä kyllä häiritsee, ne meinaa narisee aivan hitosti! Haha, siinä on sitten hyvä näky kadulla kävellessä. Narinaa vain kuuluu kun kävelee ohi. Mut hei, ainakin ne on kauniit!

Olen jotenkin uudelleen inspiroitunut pukeutumaan oman tyylini mukaisesti ja rohkeammin. Rohkealla tarkoitan eri materiaalien ja värien käyttöä ja tyylilläni tarkoitan monipuolisuutta. Viimeisen vuoden aikana luovuuteni pukeutumisen suhteen ollut todella laiskaa, joten nyt pyrin panostamaan erilaisiin tyylikokeiluihin! Nyt on myös ihan paras aika kokeilla kaikkea uutta kun sääkin sen jo sallii. Siitä puheen ollen, vapuksi on luvattu melkein kesäsäätä. Mitäs luulette, tuleeko meille kerrankin lämmin vappu vai takatalvi?

Mutta, tässä nämä minun täydelliset kesätennarit. Onko sinulla jo lemppareita tälle kesälle?

I imagined walking down the street wearing these sneakers and guessing what people would be thinking when they’d hear someone walking behind them (because of the squeak) and what they’d imagine were the sound would be coming from. Haha, super funny. And embarrassing if people really would be thinking what I’d think they’d be thinking. Awkward. But yes, these sneakers are my favourite ones at the moment. Even though they squeak like crazy. 

I imagined walking down the street wearing these squeaky sneakers guessing what people would be thinking when they’d hear someone walking behind them (because of the squeak). Just the thought of them wondering where the sound is coming from! Haha, super funny and awkward. But yes, these sneakers are my favourite ones at the moment. Even though they squeak like crazy.

 

Täydelliset kesätennarit

Täydelliset kesätennarit

Täydelliset kesätennarit

Täydelliset kesätennarit

Täydelliset kesätennarit

Täydelliset kesätennarit

Täydelliset kesätennarit

You may also like

2 comments

  1. Onpa söpöt tennarit! Piristävät varmasti asun kuin asun! Mulla ei vieläkään ole kesäksi mitään uutta lempparia vaate- tai kenkäkaapissani, pitäisikö harkita myös räväkkäämpien lenkkareiden hankkimista.. ;)

    1. Jee, kiva kuulla, että tykkäät! Piristävät kyllä ja jos ei ulkonäön vuoksi, niin narinan :D No hitsi! Kyllä se vielä löytyy, onneksi ollaan vielä keväässä, joten aikaa on. (;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *