Uudet geelilaukkaukset

Uudet geelilakkaukset

Kävin eilen laittamassa uudet geelilakkaukset Helsingissä ja ajattelin räväyttää synttärikuukauden kunniaksi haalean pinkit geelilakkaukset hileillä. Edellisellä (ja ensimmäisellä) kerralla laitoin hempeästi kimaltelevaa nudea ja nimettömiin ruusunkultaiset hileet. Koko sen kolme viikkoa mietin, että hitsi kun en laittanut hilettä kaikkiin kynsiin, joten tällä kertaa laitoin ja vielä haalean pinkkinä! Olo on tällä hetkellä todella tyttömäinen, hih.

Päädyin geelilakkauksiin alunperin noin kolme viikkoa sitten kun huomasin etten ikinä enää lakkaa kynsiäni. Kynsien lakkaaminen oli joskus suuri intohimo, mutta sanoisin, että tämä vuosi on mennyt melkeinpä täysin nakukynsillä – tylsää. Nautin kuitenkin äärettömän paljon siitä, että kynnet on huoliteltu, joten päädyin kokeilemaan geelilakkauksia. Pitkiä kynsiä minä en ainakaan tällä menetelmällä saa, mutta ihanaa kun kynnet ovat koko ajan siistit. Ei tarvitse paniikissa miettiä mitä tekee kynsien kanssa kun on muutama minuutti aikaa lähteä esim dinnerille, hah.

Ensi kerralla kokeilen ehkä jotain simppelimpää tai esim korallin sävyä. Mitä sinä ehdottaisit? :)


Finally, some glitter! I got my nails done yesterday and decided to choose a light pink glitter gel polish – I mean, who wouldn’t choose glitter? Last time I had a cute nude gel manicure and rose gold glitter on my ring fingers. During those 3 weeks I was constantly thinking why oh why didn’t I want all of my nails to soak in glitter? So here I am with my light pink super girly glitter nails!

Let’s see what I’ll come up with next, maybe something bright for my summer vacation? What do you suggest? :)

Uudet geelilakkaukset

Uudet geelilakkaukset

Uudet geelilakkaukset

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *