Vappumeininkejä!

Saraphina
Saatat odottaa hehkutuspostausta siitä kuinka mahtavaa oli olla vappuaatto ihanien ystävien kanssa hyvän ruuan kera. Tällä kertaa kuitenkin olen Tallinnassa vapun tekemässä kouluhommia, joten juhliminen jää minun osaltani väliin tänä vuonna. Oi kyllä, ei tippaleipää, simaa tai munkkeja. Ei edes yksin, sillä täältä niitä ei valitettavasti saa. Olen ylpeä itsestäni, että olen saanut tänään todella hyvin koulujuttuja tehtyä ja treenattuakin, mutta nyt iski ikävä Helsinkiin ja ystäviin. Snapchat on täynnä iloisia kuvia ja videoita. Sekä Facebook. Ja Instagram. Haha, mutta vahvana pysyn!

>>>

Since you’re reading this is English, you probably don’t know that today the people of Finland are celebrating like there’s no tomorrow. Why? The event or rather a holiday called May Day takes place today and tomorrow. People are happily celebrating for two days, eating good food, walking around the city and drinking champagne, a lot. Haha. It’s one of the happiest holidays that we have. But, here comes the but. I’m in Tallinn. But, ( yes another but) this year I decided to stay here because I want to concentrate on school. So notting to mob about! I’m proud of my self on how much I’ve done today regarding school and oh if I must add, (I must) I also exercised. Haha. I’m just a little homesick at the moment, since my Snapchat, Instagram and Facebook are full of happy pictures and videos of people having fun with people who are the dearest to them.   

 

Saraphina

Pidin opiskelusta pienen tauon ja päätin nappasta vappuselfien, kertaa 200. Tiedättekö kun olette viimesen päälle laittautuneita, hiukset ja meikit kohillaan ja sitten kukaan ei ole näkemässä? Vähän niinkuin se yksi aamu kun näytät superfreesiltä, hiukset hyvin ja naamassa ei ole tyynynjälkiä. Kuka sen näkee? Ei kukaan! Hahah. Päätin siis, että tämähän ei näin mene, joten nappasin kassin olalle ja menin pienelle happihyppelylle Tallinnan keskustaan. Pysähdyin auttaamaan turisteja ajankuluksi kunnes myönsin, että on aika lähteä kotiin jatkamaan lukemista.

>>>

So since it is a day of celebration, I had a study break, put on my makeup and took selfies, a lot. Do you know when you have all that makeup on, your hair is on point and then there’s no one to see it. It’s like when you wake up in the morning and your hair looks good, you don’t have any pillow marks on your face and you just look hella good. And then there’s no one to see how perfect you look like when you wake up. The absolute worst! Haha, so I made the decision to grab my bag and go for a walk around the city of Tallinn. I helped tourists until I decided that my one man show that never even started, had come to an end.

Sarah Grünn

Nyt takaisin lukemisen pariin. Ikävä Suomeen helpotti kun sain kertoa tästä teille :) Toivottavasti teidän vappu on ollut juuri sellainen kuin olette halunneetkin. Pus!

>>>

Ahh, I feel so much better now that I got to rant this thing out with you. Now back to reading and you, you have a lovely evening, morning or day where ever you are! Loves!

You may also like

4 comments

 1. …ja hänen silmänsä, kauniit kuin Aldebaran yöllisen taivaan horisontissa. Tuo eilinen kangastus kummitteli edelleen Colen ajatuksissa. Teepannu vihelsi keittiössä ja hän säpsähti ajatuksistaan takaisin reaalimaailmaan. Oli kansallinen juhlapäivä, mutta koulutehtävien johdosta myös Cole oli joutunut jäämään koko päiväksi kotiin. Juhlijaa hänestä ei tosin saa kirveelläkään joten tämä ratkaisu oli tilanteeseen varsin sopiva. Cole hymähti. Minttuteen raikas tuoksu täytti koko keittiön. Hän käveli takaisin koulukirjojensa ääreen…

  1. Viimeisen 5-10 minuutin ajan (en ole varma ajankulusta -> hämmennys) olen kattonut tietokoneeni näyttöä ja lukenut tämänkin kommentin monesti samalla hymyillen innosta ja sanattomuudesta. En osaa oikein muuta sanoa kuin, että olet mahtava ja sun kommentteja on aina kiva lukea ja saada. Etenkin kun ilmaiset näkemykseksi asioista niin erikoisen kiinnostavalla tavalla ja joudun välillä hetken miettimään, haha. (tunnustus) Mutta onneksi on Google ja sitä kautta olenkin viisastunut esim. Wickedin sanomasta (; Jos jonain päivänä julkaiset kirjan niin haluan olla ensimmäisten joukossa lukemassa sitä!

   Ihanaa päivää! :)

   1. Öhm… anteeksi hämmennystäminen. Taisi jäädä artistic-mode päälle kun tuli pianoa soiteltua taas (liian) myöhään. Äänittelytkin meni ihan käkeen ;((

    Ja öh… kiitos… *^_^* Broadway on aina hyvä ( ps. insert “For good” Wickedistä here )

    Se ensimmäinen kirja tulee sitten olemaan joko scifiä tai Tom Clancy -thriller ;)
    Hassuihkulia päivää myös teille, milady! \o/

    1. Hihi, ei se mitään! Taiteilijan mode on hyvä välillä pitää päällä (:

     Scifi etenkin passaa enemmän kuin hyvin! Hihi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *