Flowerbomb & Tender Romance -tuoksuihanuudet

Viktor & Rolf Flowerbomb -hajuvesi sekä Ralph Lauren Tender Romance -parfyymi

 

Ihanaa viikon alku kaikille! Päädyin viikonloppuna vahingossa(ihan oikeasti vahingossa) Sokoksen 3+1 -päiville ja innostuin tutustumaan tuoksuvalikoimaan. Olen varmaan kuukauden, jos en jo pidempäänkin, koittanut etsiä sitä oikeaa tuoksua. Näistä kahdesta valitettavasti kumpikaan ei ole “se oikea”, mitä olen kovasti yrittänyt etsiä, mutta tuoksut ovat silti todella ihania. Ostosreissulta päätyi mukaan Viktor & Rolf Flowerbomb -hajuvesi sekä Ralph Lauren Tender Romance -Eau de Parfyymi.

Minulla on yleensä aina ollut yksi tuoksu kerrallaan mitä olen käyttänyt, mutta nyt olen kaivannut vaihtelevuutta ja näin ollen olen päätynyt laajentamaan hajuvesikokoelmaani. Inspiraatio tähän yhtäkkiseen projektiin on tullut sellaiselta tubettajalta kuin Charles Gross. Hänen videonsa ovat niin hulvattomia ja videoissa tuleekin useasti esille hajuvedet sekä hänen intohimonsa niihin. Tosin minulla ei ole suunnitelmissa haalia aivan niin isoa tuoksukokoelmaa, kuin mitä hänellä on. Mielestäni kaksi vaihtoehtoa illaksi ja päiväksi on enemmän kuin riittävät omaan käyttöön. Nämä tuoksut ovat varmaan kahden vuoden päästä vielä kaapissa, hah.

Etsinnässä on edelleen “se oikea” joten sitä ennen en osta enempää tuoksuja. Näillä saan tarpeeksi vaihtelevuutta arkeen mikäli haluan. Lemppari näistä kahdesta on jo ennestään tuttu Viktor & Rolf Flowerbomb -hajuvesi. Tuoksu ei ole liian vahva ja sopii hyvin niin päivä- kuin iltakäyttöönkin. Ralph Lauren Tender Romance -Eau de Parfyymiin totuttelen edelleen – tuoksulla kestää melkein tunti muuntautua oikeanlaiseksi ja on aluksi hieman töksähtävä. Kuitenkin tuon tunnin jälkeen esiin tulee ihanan pehmeä tuoksu, mistä pidän todella paljon. Myös tuoksun mausteisuus hälvenee.

Superhauskaa tässä on se, että etsiessäni teille tarkkaa tietoa mm. ensituoksuista huomasin, että kummassakin tuoksussa on ensituoksuna bergamontti, sydäntuoksuna jasmiini ja pohjatuoksuna myski – Mikä sattuma! Tuoksuvalinnat eivät siis olleet täysin rändömeitä, hih.

Auta minua hädässä ja kerro mikä on sinun lempparituoksusi! Ehkä tätä kautta löydän vihdoin sen oikean :)

 

TUOKSUT

Viktor & Rolf Flowerbomb, Eau de Toilette

“Flowerbomb avautuu raikkaalla bergamotin, vihreän teen ja osmanthus-kukan yhdistelmällä. Sydämessä avautuu upea jasmiinin, ruusun, freesian, orkidean ja appelsiinikukan meri, ja lopuksi tuoksu kietoutuu pehmeän myskin ja itämaisen patsulin viittaan.”

Ensituoksu: Bergamotti Kalabrienista ja tee
Sydäntuoksu: Intialainen osmanthus, sambac jasmiini, cattleya orkidéa, freesia ja ruusut
Pohjatuoksu: Myski ja pachouli

Ralph Lauren Tender Romance, Eau de Parfum

“Naisellinen tuoksu aukeaa päärynän, inkiväärin ja bergamotin raikkailla nuoteilla, jotka sulautuvat jasmiinin, magnolian ja valkotuoksuinkiväärin sointuihin. Myski, bentsoiini ja kashmir muodostavat aistikkaan ja pehmeän pohjatuoksun.”

Ensituoksu: Päärynä, bergamotti ja inkivääri
Sydäntuoksu: Jasmiini, magnolia ja valkotuoksuinkivääri
Pohjatuoksu: Kashmir, bentsoiini ja myski

_

Hey you, how was your weekend? On Saturday I accidentally (not kidding) ended up in the middle of a sales chaos at Sokos. I bought Viktor & Rolf’s Flowerbomb Eau de Toilette and Ralph Lauren’s Tender Romance Eau de Parfum. I had been searching for the perfect scent for a while, and ended up buying these two to see if they would be the perfect match. After wearing the fragrances, on different days, I had to admit to myself that the search for my perfect scent is not yet over. Both the Flowerbomb and the Tender Romance are really good, but not perfect. Let’s see if someday I’ll find the perfect match for me! What’s your favourite scent at the moment?

Viktor & Rolf Flowerbomb -hajuvesi sekä Ralph Lauren Tender Romance -parfyymi

Viktor & Rolf Flowerbomb -hajuvesi sekä Ralph Lauren Tender Romance -parfyymi

Viktor & Rolf Flowerbomb -hajuvesi sekä Ralph Lauren Tender Romance -parfyymi

Viktor & Rolf Flowerbomb -hajuvesi sekä Ralph Lauren Tender Romance -parfyymi

 

You may also like

6 comments

 1. Taidan olla vielä tylsä, mutta edelleen (jo varmaan kuudetta vuotta putkeen) #1 itselle on Armanin Diamonds For Men… jossa muuten on myös, ei myskiä, vaan bergamottia :O

  Tämä varmaan ei kyllä sun valintaa paljoa helpota… en muista enää oliko tuon lady-versio yhtään samanlainen edes :(

  1. No jos tuo on tylsää, niin mäkin haluan olla tylsä! Kuinka ihanaa, että kaapista löytyy just se oikea tuoksu, mikä toimii aina.

   Ja arvaas mitä, mulla on ollut tuo sama tuoksu naisten versiona! Hihii

 2. Mäkin oon tylsä (tai ainakin laiska) hajuvesien ostaja! Ostan aina sitä samaa luottohajuvettä. Viime aikoina olen kuitenkin ajatellut, josko olisi aika vaihtaa tuoksua, tai ainakin laajentaa hajuvesikokoelmaani..Täytyy mennä haistelemaan näitä ihanuuksia :)

  1. Oi ihanaa! Mäkin ihan oikeasti haluan sen yhden nimikkotuoksun – ei ollenkaan tylsä asia. Laajennus on hyvä idis, miksi luopua jostain mikä toimii? Jännittävyyttä saa yhdellä lisätuoksulla, mitä voi käyttää fiiliksen mukaan :) Suosittelen etenkin tuota Viktor&Rolf -tuoksua.

 3. Vitsi miten kiva idea että yksi tuoksu päivään ja toinen iltaan, en oo ajatellutkaan asiaa ennen. :) Mä olen käyttänyt vuosia aina Chanelin Chancea, se on niiiin mun luotto ja mulle tulee hyvä mieli kun läheiset ja tutut tunnistaa mut siitä. :D

  Nää kuvat on muuten tosi hyviä! <3 :)

  1. Kiitos! Idea on mitä todennäköisimmin tullut naistenlehdestä, hih!

   Siis tuo on just se mikä on etsinnässä – tuoksu minkä läheiset ja tutut tunnistaa. Täytyypä käydä tuoksuttelemassa tuota Chanelin Chancea. Ja kiitos Saranda! Meinasin olla postaamatta, koska olin epävarma kuvista. You made my evening :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *